Ρέμπρατσα για Κάτας: «Είναι ο Κάρι της Ευρώπης, μακάρι να αλλάξει τον Παναθηναϊκό!»

Ρέμπρατσα για Κάτας: «Είναι ο Κάρι της Ευρώπης, μακάρι να αλλάξει τον Παναθηναϊκό!»

Νίκος Καρφής
Ρέμπρατσα για Κάτας: «Είναι ο Κάρι της Ευρώπης, μακάρι να αλλάξει τον Παναθηναϊκό!»
Ο Ζέλικο Ρέμπρατσα μαζί με τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα μίλησαν στο walla sport για τον Παναθηναϊκό και τον Όντεντ Κάτας, με τον Ζέλικο να δείχνει στεναχωρημένος για τη σημερινή κατάσταση στο τριφύλλι και τον Ντέγιαν να τονίζει πως οι «πράσινοι» ήταν οικογένεια.

Παρέα με τον Όντεντ Κάτας πήραν την Euroleague του 2000 με τον Παναθηναϊκό κόντρα στη Μακάμπι σε μια σπουδαία βραδιά.

Οι σπουδαίοι Ντέγιαν Μποντιρόγκα και Ζέλικο Ρέμπρατσα μίλησαν στο Walla Sport και θυμήθηκαν τις ένδοξες στιγμές με το τριφύλλι, ενώ στάθηκαν και στην επόμενη μέρα της ομάδας που αγαπούν.

Μάλιστα ο Ζέλικο παρομοίασε τον Κάτας με τον Στεφ Κάρι και ο Ντέγιαν στάθηκε στο αξέχαστο σύνθημα, όταν έπαιζε στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα είπαν οι Ζέλικο Ρέμπρατσα και Ντέγιαν Μποντίρογκα στο Walla Sport για τον Παναθηναϊκό και τον Κάτας

«Όταν είδα τον Στεφ Κάρι να παίζει, μου θύμισε τον Κάτας» είπε αρχικά ο Ρέμπρατσα και συνέχισε: «Για μένα ήταν ο Στεφ Κάρι της Ευρώπης πριν τον Στεφ. Πάντα ήταν σοβαρός, όμως του άρεσαν οι πλάκες. Πάντα γελούσα με αυτή τη σοβαρότητα στο πρόσωπο του. Θυμάμαι πόσο ενθουσιασμένος ήταν ο Κάτας που θα έπαιζε με τη Μακάμπι στον τελικό. Είχαν φοβερή ομάδα»

Από την πλευρά του ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα τόνισε: «Ήξερα πως ο Όντεντ ήταν ταραγμένος πριν τον τελικό με τη Μακάμπι, ήταν ξεχωριστό ματς για εκείνον. Είμαι στεναχωρημένος που ο τραυματισμός του διέκοψε την καριέρα του, αφού είχε πολλά χρόνια ακόμα να δείξει το ταλέντο του. Είχε καλά χρόνια και στη Μακάμπι. Μια ομάδα που μου θυμίζει τον Παναθηναϊκό με ιστορία και φοβερούς φιλάθλους που ξέρουν μπάσκετ».

Στη συνέχεια ο Ρέμπρατσα μίλησε για την τωρινή κατάσταση στο τριφύλλι: «Είναι στενάχωρο, δεν είναι αυτός ο Παναθηναϊκός που θυμάμαι από τις μέρες που είχαμε τον Ντομινίκ και τον Βράνκοβιτς. Ο Παναθηναϊκός ήταν πάντα οργανωμένος, ήταν το μυστικό του αυτό. Δούλευε σαν μια καλοκουρδισμένη μηχανή»

Ο Διαμαντίδης, ο Αλβέρτης και ο Κάτας είναι πολύ έμπειροι και έχουν ζήσει πολλά καλά και κακά πράγματα στην καριέρα τους. Πιστεύω πως μπορούν να ξαναχτίσουν τον Παναθηναϊκό. Χρειάζεται χρόνο. Αδύνατο να αλλάξεις τα πάντα. Πρέπει να έχουν υπομονή και να βρουν την κατάλληλη χημεία. Συνήθως παίρνει 2 χρόνια αυτό. Τα 2 χρόνια στον Παναθηναϊκό ήταν τα καλύτερα της καριέρας μου. Κερδισαμε 2 πρωταθήματα, φτάσαμε σε 2 τελικούς κόντρα στη Μακάμπι. Πήραμε τον ένα. Είχαμε μια μοναδική ομάδα ατόμων. Όλοι από διαφορετική χώρα και νοοτροπία. Έμαθα τόσα πολλά στην ομάδα»

Τέλος ο Μποντιρόγκα είπε: «Είναι ξεχωριστή ομάδα, σαν οικογένεια. Όλοι καταλάβαιναν τους κανόνες και ήξεραν τις σχέσεις που υπήρχαν στην ομάδα. Περήφανος που φόρεσα αυτή τη φανέλα μπροστά στους φοβερούς φιλάθλους που δεν είχε ξαναδεί τέτοιο πράγμα στη ζωή μου», ενώ δήλωσε ότι λατρεύει το γνωστό σύνθημα «Sex, Droga, Bodiroga» των φίλων της ομάδας.