Παναθηναϊκός: Να εκμεταλλευτεί την κατάσταση της Χίμκι

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Να εκμεταλλευτεί την κατάσταση της Χίμκι
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την τελευταία Χίμκι (21:00) και ψάχνει τρόπο να πάρει μια νίκη ψυχολογίας ενόψει της δύσκολης συνέχειας στη Euroleague.

Eυκαιρία για να πάρει την πρώτη του νίκη στον πάγκο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στη Euroleague θα έχει ο Όντεντ Κάτας.

Οι πράσινοι (6-13) υποδέχονται την τελευταία στη βαθμολογία, Χίμκι που βρίσκεται στο 2-18 και παραπαίει.

Οι 2 ομάδες έχουν σημαντικές απουσίες και μένει να δούμε ποιος θα τις διαχειριστεί καλύτερα.

Το... τριφύλλι θα αντιμετωπίσει τους Ρώσους χωρίς τους Γιώργο Παπαγιάννη και Ιωάννη Παπαπέτρου, ενώ στον αντίποδα δεν θα παίξουν οι Σβεντ, Τίμα, Μπούκερ, Μονρό και Βιάλτσεφ, στο ντεμπούτο του Μάλτσεφ στον πάγκο της Χίμκι.

O Kάτας στάθηκε στα στοιχεία που πρέπει να προσέξει η ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε και σε ενδεχόμενη μεταγραφή, αν αυτό κριθεί σκόπιμο.

Από την πλευρά του ο Άαρον Ουάιτ τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει σιγά-σιγά να προσαρμοστεί στα θέλω του προπονητή και να βγάλει στο γήπεδο όσα δουλεύονται με τον Κάτας.

Η Χίμκι μετρούν 11 σερί ήττες στη διοργάνωση και είναι με διαφορά η χειρότερη ομάδα της Euroleague με αυτά που δείχνει στο παρκέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.