Euroleague: Όλες οι προσθήκες παικτών που έγιναν μεσούσης της σεζόν (πίνακας)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Euroleague: Όλες οι προσθήκες παικτών που έγιναν μεσούσης της σεζόν (πίνακας)
Η Euroleague Greece σας παρουσιάζει όλες τις προσθήκες που έκαναν οι ομάδες μετά την έναρξη της σεζόν.

Η Euroleague ολοκλήρωσε τις 20 αγωνιστικές και πλέον σιγά σιγά μπαίνει στην τελική της ευθεία. Οι ομάδες πλέον χάνουν το δικαίωμα στο λάθος αφού έχουν περιορισμένο χρόνο μπροστά τους για να το διορθώσουν.

Πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε το πρώτο από τα δύο μεταγραφικά «παράθυρα» της διοργάνωσης και πλέον οι ομάδες δεν έχουν το δικαίωμα να αποκτήσουν παίκτη ο οποίος έχει αγωνιστεί έστω κι ένα δευτερόλεπτο στη φετινή Euroleague.

Πλέον δικαίωμα μεταγραφής έχουν μέχρι την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου, αλλά μόνο για παίκτες εκτός Euroleague. Μπορούν δηλαδή αν αποκτήσουν ελεύθερο παίκτη ή παίκτης ομάδας που δεν συμμετείχε στη διοργάνωση.

Μία ομάδα κάνει μεταγραφή είτε γιατί υπάρχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού είτε γιατί υπάρχει αδυναμία στο ρόστερ και χρειάζεται προσθήκη για να την… κρύψει. Μέχρι τώρα έχουν γίνει 15 προσθήκες παικτών, ωστόσο μία εξ αυτών δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και δε συνεχίζει (Σάικς).

Επίσης υπάρχουν τρία νέα πρόσωπα σε προπονητικό επίπεδο (Κάτας, Μάλτσεφ, Ράντονιτς), αλλά δεν πρόκειται για προσθήκες παρά για αλλαγές.

ΟΙ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΜΕΣΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

ΟΜΑΔΑΠΡΟΣΘΗΚΗ
Άλμπα ----------
Αναντολού ΕφέςΜούσα
Αρμάνι ----------
Ερυθρός ΑστέραςΟ' Μπράιαντ, Νοκό, Κολόμ
ΤΣΣΚΑ Μόσχας ----------
ΜπάγερνΓκιστ, Σίλεϊ
ΜπαρτσελόναΒέστερμαν
ΦενέρμπαχτσεΓκούντουριτς, Πέρεζ
Χίμκι ----------
ΒιλερμπάνΟυόλτον Τζ.
Μακάμπι ----------
Ολυμπιακός ----------
ΠαναθηναϊκόςΣάικς, Μακ, Μαντζούκας
ΡεάλΤάιους
Βαλένθια ----------
Μπασκόνια ----------
Ζαλγκίρις ----------
ΖενίτΜπλακ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.