Ο Μίροτιτς τα είπε με τον Ναβάρο κι ευχαρίστησε την Μπαρτσελόνα για τον σεβασμό (vid)

Ο Μίροτιτς τα είπε με τον Ναβάρο κι ευχαρίστησε την Μπαρτσελόνα για τον σεβασμό (vid)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Ο Μίροτιτς τα είπε με τον Ναβάρο κι ευχαρίστησε την Μπαρτσελόνα για τον σεβασμό (vid)
Ο Νίκολα Μίροτιτς με προσωπική του δήλωση ευχαρίστησε την Μπαρτσελόνα για τον σεβασμό που έδειξε σε ένα προσωπικό του πρόβλημα.

Το προηγούμενο διάστημα ο Νίκολα Μίροτιτς δεν συμμετείχε στις υποχρεώσεις της Μπαρτσελόνα έχοντας πάρει σχετική άδεια από την ομάδα.

Ενα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα απασχόλησε τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα και πλέον επέστρεψε στις προπονήσεις.

Για αυτόν το λόγο ο Μίροτιτς έκανε δήλωση στην οποία ανέφερε πως ευχαριστεί την ομάδα και τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση.

Στη σημερινή προπόνηση της ομάδας βρέθηκε και ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο ο οποίος τα είπε με τον Μίροτιτς.

Στη δήλωσή του ανέφερε, «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την αγάπη και το σεβασμό που μου δείξατε αυτές τις μέρες που δυστυχώς για λόγους αυστηρά προσωπικούς ήμουν μακριά από το γήπεδο.

Ευχαριστώ εκ βαθέων την Μπαρτσελόνα και τη διοίκησή της για τις διευκολύνσεις και το γεγονός ότι ήταν κοντά μου. Τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και το επιτελείο για την κατανόηση και τους συμπαίκτες μου για την αγάπη τους και τη φιλία τους. Σε αυτές τις δύσκολες μέρες μπόρεσα να νιώσω ότι η Μπάρτσα είναι "περισσότερο από μια ομάδα".

Το μπάσκετ είναι ένα φανταστικό άθλημα που μας κάνει ευτυχισμένους. Έχω όρεξη να ξανασυναντηθώ με την ομάδα και να τους ανταποδώσω τη θετική ενέργεια με την οποία όλοι εσείς οι φίλοι της Μπαρτσελόνα μου δώσατε».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.