Χαραλαμπίδης: «Αδιαπραγμάτευτο το κίνητρο, να κάνουμε restart»

Gazzetta team
Χαραλαμπίδης: «Αδιαπραγμάτευτο το κίνητρο, να κάνουμε restart»
Ο Κώστας Χαραλαμπίδης βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και μιλώντας για το παιχνίδι από τη Ζενίτ και την ήττα του Παναθηναϊκού, υποστήριξε ότι πρέπει να κοιτάξουν όλοι μπροστά, ξεκινώντας από το ματς με την ΑΕΚ όπου θέλουν να κάνουν το restart.

Στην πρώτη του τοποθέτηση ο 44χρονος τεχνικός είπε χαρακτηριστικά: «Συγχαρητήρια στην Ζενίτ, άξιζε να κερδίσει, έπαιξε πολυ καλύτερα. Έθεσαν το δικό τους τέμπο στο παιχνίδι από την αρχή του αγώνα και ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να ακολουθήσουμε. Η Ζενίτ είναι μια ομάδα με υψηλή ποιότητα και διαθέτη την καλύτερη άμυνα στην EuroLeague. Κάτι που απέδειξε σε αυτό το ματς. Αμυντικά δεν διαβάσαμε καλά το παιχνίδι και επιτρέψαμε πολλά εύκολα καλάθια. Εύχομαι τα καλύτερα για τη Ζενίτ και εμείς πρέπει να συνεχίσουμε».

Όσο για το αν υπάρχει έλλειψη κινήτρου; «Γενικά έχουμε δείξει σε πολλά παιχνίδια δεν είμαστε έτοιμοι σωματικά και πνευματικά όταν ξεκινούν τα ματς. Δεν παρουσιαζόμαστε όπως πρέπει και αυτό μας δημιουργεί διάφορα θέματα. Το κίνητρο δεν είναι κάτι διαπραγματεύσιμο. Πρέπει να υπάρχει στον καθένα από εμάς. Είμαστε επαγγελματίες και καθένας βρίσκει κίνητρο, είτε ατομικό, είτε στο σύνολο. Και έτσι πρέπει να λειτουργούμε. Ήταν και εξακολουθεί να είναι δύσκολη εβδομάδα με την αποχώρηση του coach. Έχουμε ένα δύσκολο ματς μπροστά μας, πρέπει να κάνουμε ένα restart για να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε, εκεί που μπορούμε».