Οι «Best Performer in Greece by bwin» του Νοεμβρίου στην EuroLeague!

Gazzetta team
Οι «Best Performer in Greece by bwin» του Νοεμβρίου στην EuroLeague!
Η bwin, Επίσημος Εθνικός Χορηγός της EuroLeague, παρουσιάζει τους παίκτες των ελληνικών ομάδων που ξεχώρισαν με την απόδοση τους τον Νοέμβριο!

Η bwin αναδεικνύει στο τέλος κάθε εβδομάδας της EuroLeague τον «Best Performer in Greece by bwin», με βάση το ποιος είχε συγκεντρώσει τις περισσότερες μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Νεμάνια Νέντοβιτς, Γιώργος Παπαγιάννης και Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν οι παίκτες που ξεχώρισαν τον προηγούμενο μήνα. Δείτε τις καλύτερες στιγμές τους τον Νοέμβριο!

Week 6 | Νεμάνια Νέντοβιτς

Ο Σέρβος δείχνει να έχει βρει... ρυθμό με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Στην κλασική αναμέτρηση των παρκέ της EuroLeague κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας το απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας του. Σε 27:57 σκόραρε 19 πόντους, μάζεψε 3 ριμπάουντ και έκανε τους συμπαίκτες του… ευτυχισμένους με 4 ασίστ, με το σύστημα αξιολόγησης να δείχνει «23».

Week 7 | Γιώργος Παπαγιάννης

Από τους πλέον βελτιωμένους παίκτες της φετινής EuroLeague είναι ο Γιώργος Παπαγιάννης. Ο «7-footer» του Παναθηναϊκού και κορυφαίος ριμπάουντερ της ομάδας τους μέχρι τώρα, ήταν ο «Best Performer in Greece by bwin», κόντρα στην Εφές! Οι 16 πόντοι, τα 6 ριμπάουντ, αλλά και οι 2 ασίστ, «έγραψαν» 22 στο ranking!

Week 8 | Ιωάννης Παπαπέτρου

Μπορεί στην διπλή αγωνιστική της EuroLeague ο Παναθηναϊκός να μην τα κατάφερε επί ισπανικού εδάφους, όμως ο αρχηγός του, Ιωάννης Παπαπέτρου, κατέγραψε ατομική επίδοση που τον ανέδειξε σε «Best Performer in Greece by bwin». Ο φόργουορντ της ομάδας του Γιώργου Βόβορα σημείωσε 20 και 17 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης απέναντι σε Βαλένθια και Μπασκόνια αντίστοιχα.

Week 9 | Νεμάνια Νέντοβιτς

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς με 17 πόντους, 6 ασίστ, 3 κλεψίματα και 24 ranking, «υπέγραψε» την επιστροφή του Παναθηναϊκού στις νίκες. Ο Σέρβος γκαρντ ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης των «πράσινων», στην επικράτηση με 83-76 επί της Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ.

bwin, Επίσημος Εθνικός Χορηγός της Turkish Airlines EuroLeague

Η bwin αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα brand παγκοσμίως στην αγορά των τυχερών παίγνιων και του αθλητικού στοιχηματισμού, με τη μοναδική τεχνολογική της πλατφόρμα. Η bwin στηρίζει ενεργά τον αθλητισμό μέσω των χορηγιών της στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, στην Turkish Airlines EuroLeague, καθώς επίσης και στα μεγαλύτερα δρομικά events της χώρας. Παράλληλα, μέσω του προγράμματος «Στηρίζουμε τη Νέα Γενιά Ολυμπιονικών», υποστηρίζει 15 Έλληνες πρωταθλητές που διεκδικούν την πρόκριση για τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκυο το 2021. Τέλος, μέσω του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης bwincares, η bwin ανταποδίδει στην κοινωνία την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που της δείχνει, στηρίζοντας το έργο Οργανισμών και Ιδρυμάτων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.