Μπαρτσελόνα: Οι εξηγήσεις του Γιασικεβίτσιους για το DNP του Ερτέλ

Μπαρτσελόνα: Οι εξηγήσεις του Γιασικεβίτσιους για το DNP του Ερτέλ

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Οι εξηγήσεις του Γιασικεβίτσιους για το DNP του Ερτέλ
Ο Τομά Ερτέλ ήταν ο μοναδικός παίκτης της Μπαρτσελόνα που δεν αγωνίστηκε δευτερόλεπτο κόντρα στη Χίμκι και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έδωσε τις εξηγήσεις του.

Ο Ερτέλ διανύει φέτος την τέταρτη σεζόν του στην Μπαρτσελόνα όμως ο ρόλος του rotation του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι εμφανώς περιορισμένος.

Ο Γάλλος γκαρντ μετράει 2.9 πόντους, 1.2 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ και 1.8 λάθη στα 13:31 που μένει στο παρκέ σε 12 συμμετοχές στην EuroLeague υπό τις οδηγίες του Σάρας και όπως αποκάλυψε ο Ισπανός δημοσιογράφος Chema de Lucas, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στη διαδικασία λύσης του συμβολαίου του!

Από την πλευρά του, ο Γιασικεβίτσιους ερμήνευσε το DNP στη στατιστική του Ερτέλ κόντρα στη Χίμκι.

«Τους πρώτους μήνες της παρουσίας μου ο πάγκος ήταν αρκετά αποτελεσματικός και έπρεπε να παίξει περισσότερα λεπτά. Χρειαζόμαστε λίγο περισσότερα πράγματα από τον πάγκο γιατί όταν έχουμε τέσσερα παιχνίδια σε επτά μέρες είναι πάντα πολύ δύσκολο. Χάνουμε παιχνίδια επειδή δεν παίζουμε καλή άμυνα. Αυτό είναι το θέμα. Τα τελευταία λεπτά δεν ήθελα να τον βάλω γιατί ήταν κρύος και δεν ήταν σημαντικά λεπτά για το παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.