Μπουρούσης: «Δεν άφησαν τον Παναθηναϊκό να κερδίσει» (vid)

Gazzetta team
Μπουρούσης: «Δεν άφησαν τον Παναθηναϊκό να κερδίσει» (vid)
Στην διαιτησία του αγώνα με την Ρεάλ στάθηκε ο Γιάννης Μπουρούσης, με τον πρώην σέντερ των «πρασίνων» να αναφέρει πως δεν άφησαν τον Παναθηναϊκό να κερδίσει.

Ο Γιάννης Μπουρούσης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της NOVA για την Euroleague και μιλώντας μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Ρεάλ, αναφέρθηκε στην διαιτησία τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Είδαμε τα πάντα και στο τέλος ο Παναθηναϊkός δεν κατάφερε να κερδίσει γιατί -δεν μου αρέσει να μιλάω- δεν τον άφησαν να κερδίσει. Έτσι μου φάνηκε, για να είμαι ειλικρινής.

Υπάρχει πικρία γιατί γύρισε το ματς από το -14, απέναντι σε μία Ρεάλ που ήταν που καλή στο δεύτερο μέρος και γι’ αυτό έφτασε εκεί την διαφορά. Με την άμυνα ζώνης και τη ενέργεια στην επίθεση, που έβγαλε ο Παναθηναϊκός, κατάφερε να το γυρίσει, ήταν στον πόντο και έτσι έμεινε η πικρία που δεν κατάφερε να το κερδίσει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.