Σίλερ: «Κλειδί ότι σταματήσαμε το σερί του Παναθηναϊκού στο 3ο δεκάλεπτο»

Γιώργος Κούβαρης
Σίλερ: «Κλειδί ότι σταματήσαμε το σερί του Παναθηναϊκού στο 3ο δεκάλεπτο»
Ο Μάρτιν Σίλερ μιλώντας για το ματς και τη νίκη της ομάδας του στο κλειστό του ΟΑΚΑ στάθηκε στο 3ο δεκάλεπτο και τον τρόπο που αγωνίστηκε η Ζάλγκιρις, ενώ υπογράμμισε πόσο σημαντική ήταν μια νίκη μετά το σερί των ηττών.

Αρχικά ο Αυστριακός τεχνικός της Ζάλγκιρις, είπε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου έκαναν καλή δουλειά απόψε. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και για το γεγονός ότι ήρθε μέσα από την άμυνά μας. Από εκεί και πέρα είναι σημαντικό ότι όταν ο Παναθηναϊκός επέστρεψε δυνατά μετά το ημίχρονο μπορέσαμε να σταματήσουμε το σερί και να παίξουμε στα ίσια το τρίτο δεκάλεπτο στο 17-17. Κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μας από ψυχολογικής πλευράς.»

Και συνέχισε: «Αν έχεις σερί ηττών, όταν κερδίζεις δεν σημαίνει ότι έκανες κάτι το διαφορετικό. Τίποτα δεν είναι πιο πετυχημένο από την επιτυχία. Εάν κερδίσεις κάποια ματς, τότε ανεβαίνει και η αυτοπεποίθησή σου. Για μας ήταν πολύ σημαντικό να δούμε μια νίκη στον πίνακα για την ψυχολογία μας. Ήμασταν ανταγωνιστικοί στα τελευταία ματς με εξαίρεση το Τελ Αβίβ. Και είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε. Και είναι σημαντικό».