Σίλερ για Παναθηναϊκό: «Ριμπάουντ και σκληράδα θα κρίνουν τον αγώνα»

Gazzetta team
Σίλερ για Παναθηναϊκό: «Ριμπάουντ και σκληράδα θα κρίνουν τον αγώνα»
Ο προπονητής της Ζαλγκίρις μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό.

Η Ζαλγκίρις θα αγωνιστεί αύριο (11/12) στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Αυστριακός τεχνικός της ομάδας του Κάουνας αναφέρθηκε στη σημασία της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρτιν Σίλερ:

Για το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ: «O Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη σε μέγεθος ομάδα με υψηλό physicality. Είναι η κορυφαία ομάδα της Euroleague σε επιθετικά ριμπάουντ, επομένως τα ριμπάουντ και το physical παιχνίδια θα είναι κομβικά στοιχεία για την έκβαση του ματς.

O Νέντοβιτς είναι πολύ σημαντικός για εκείνους, όπως και ο Παπαπέτρου. Θα είναι σωματικό ματς και πρέπει να είναι έτσι για να κάνουμε ένα καλό ματς από πλευράς μας».

Για το φιλικό που είχαν δώσει πριν την σεζόν οι δύο ομάδες: «Είναι παρόμοιες ομάδες και έχουν βελτιωθεί από το φιλικό ματς που είχαμε δώσει στο Κάουνας».

Για τον Νέντοβιτς: «Είναι χαρισματικός και ταλαντούχος παίκτης, αισθάνεται καλά γιατί έχει κάνει μέχρι στιγμής πολύ καλά ματς. Ο στόχος μας είναι να μην έχει ανοιχτά σουτ και να πάρει αυτοπεποίθηση μέσα από αυτά».

Για τον Παπαπέτρου: «Ο Παπαπέτρου είναι ένας πολύ physical παίκτης στο ”3” και πρέπει να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του μαρκαρίσματός του».

Για τον κορονοϊό: «Η εποχή είναι δύσκολη με τον ιό, ειδικά για την ομάδα χάνει λεφτά, πολλές φορές περισσότερα από άλλες ομάδες, καθώς πάντα το γήπεδο είναι γεμάτο. Θα παλέψουμε με ό,τι έχουμε».