Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός: Θέλει το 2/2 για να ολοκληρωθεί εξαιρετικά η εβδομάδα

Αντωνία Σπανού
Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός: Θέλει το 2/2 για να ολοκληρωθεί εξαιρετικά η εβδομάδα
Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Ερυθρό Αστέρα και θέλει να πάρει την ενέργεια από το προηγούμενο ματς και να διπλασιάσει τις νίκες της εβδομάδας.

Εβδομάδα με διπλά παιχνίδια ήταν αυτή για τον Ολυμπιακό και μερικές ομάδες ακόμα, που «χτυπήθηκαν» από τον κορονοϊό. Οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν αντίδραση και έκαναν εκπληκτικό παιχνίδι, κόντρα στην Μπαρτσελόνα και θέλουν να συνεχίσουν με τον Ερυθρό Αστέρα (20:00, NS1).

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στο Βελιγράδι και ψάχνει ακόμα μια νίκη, για να ολοκληρώσει εξαιρετικά την εβδομάδα του. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, που μετά από αρκετό καιρό, είναι όλοι υγιείς έδειξαν τι είναι ικανοί να κάνουν κόντρα σε μια εξαιρετική ομάδα και έχουν το δύσκολο έργο να μην παρασυρθούν και να κρατήσουν το υψηλό επίπεδο στο παιχνίδι τους.

Είναι σημαντικό να βγάλουν την ίδια ενέργεια και στις δύο πλευρές, για να πάρουν αυτή την 2η εβδομαδιαία νίκη και να πάρουν και τεράστια βαθμολογική «ανάσα». Απέναντι τους ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος μετρά τρεις συνεχόμενες ήττες και σίγουρα θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ο Χολ δεν θα παραταχθεί μαζί με τους συμπαίκτες του, αφού ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Οι δύο ομάδες έρχονται από διαφορετικά συναισθήματα, αλλά έχουν ως κοινό στόχο μια νίκη, που φέτος στην Euroleague μπορεί να αποδειχθεί χρυσάφι.