Λάσο: Η δουλειά που κάνει ο Τσάβι στη Ζενίτ είναι εκπληκτική»!

Gazzetta team
Λάσο: Η δουλειά που κάνει ο Τσάβι στη Ζενίτ είναι εκπληκτική»!
Η Ζενίτ μετρά έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες μακριά από την Αγία Πετρούπολη και ο Πάμπλο Λάσο είχε μόνο καλά λόγια να πει για τη δουλειά του Τσάβι Πασκουάλ στη ρωσική ομάδα.

Το αήττητο σερί της Ζενίτ μακριά από την Αγία Πετρούπολη δοκιμάζεται το βράδυ της Πέμπτης (10/12) στο WiZink Center, εκεί όπου ο Πάμπλο Λάσο θα τεθεί ξανά αντιμέτωπος με τον Τσάβι Πασκουάλ.

«Η δουλειά του Τσάβι στη Ζενίτ είναι εκπληκτική. Έχει δημιουργήσει μια ομάδα με διακριτούς ρόλους, επομένως πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για έναν πολύ δύσκολο αγώνα και στις δυο πλευρές του γηπέδου. Δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ μας. Μακάρι όλες οι κόντρες να ήταν μεταξύ φίλων. Έχω εξαιρετική σχέση με τον Τσάβι, μια πολύ καλή σχέση που στηρίζεται στον σεβασμό στον ίδιο και τη διαδρομή του. Παίζουν Ρεάλ Ζενίτ και όχι Λάσο Πασκουάλ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.