Ομπράντοβιτς: «Σλούκας και Σπανούλης το καλύτερο δίδυμο δημιουργίας στην EuroLeague»!

Gazzetta team
Ομπράντοβιτς: «Σλούκας και Σπανούλης το καλύτερο δίδυμο δημιουργίας στην EuroLeague»!
Ο Σάσα Ομπραντοβις σχολίασε τον αυριανό (10/12, 20:00) αγώνα του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό, κάνοντας ειδική αναφορά στους Βασίλη Σπανούλη και Κώστα Σλούκα.

Ο Σέρβος κόουτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Λάνγκστον Χολ (τραυματίας) και Τέιλορ Ρότσεστι (δεν ανανεώθηκε το συμβόλαιό του).

Όσον αφορά τον αγώνα με τους Πειραιώτες, είπε:

«Ο Ολυμπιακός πέτυχε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα την Τρίτη. Παρά το γεγονός ότι παίζουν τα λιγότερα παιχνίδια από όλες τις ομάδες στην EuroLeague, οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν τεράστια εμπειρία, απειλούν από όλες τις θέσεις, έχουν σπουδαίους παίκτες και θα έλεγα ότι έχουν ίσως το καλύτερο δίδυμο στην δημιουργία σε ολόκληρο το πρωτάθλημα, με τη φόρμα στην οποία βρίσκονται οι Σλούκας και Σπανούλης.

Επίσης οι ψηλοί τρέχουν και τοποθετούνται σωστά . Είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται το ίδιο σε σύγκριση με τρεις ή τέσσερις εβδομάδες πριν, είχαν προβλήματα με τον κορονοϊό και κάποιους τραυματισμούς. Τώρα φαίνονται διαφορετικά, όλοι είναι εκεί και επέστρεψαν με εξαιρετικό τρόπο με αυτή τη νίκη στη Βαρκελώνη. Θα πρέπει να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι για να φτάσουμε στους απαραίτητους πόντους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.