Ο ΜακΚίσικ πήρε το κομπλιμέντο από τον Saras και φρόντισε να του δείξει ότι είχε δίκιο! (pic)

Αντωνία Σπανού
Ο ΜακΚίσικ πήρε το κομπλιμέντο από τον Saras και φρόντισε να του δείξει ότι είχε δίκιο! (pic)
Ο ΜακΚίσικ, πήρε την... ασίστ, από τον Γιασικεβίτσιους και έκανε μια μεγάλη εμφάνιση στην Βαρκελώνη.

«Ο Ολυμπιακός έχει μερικούς παίκτες που κρίνουν παιχνίδια για μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως ο Σπανούλης, ο Σλούκας ή ο Πρίντεζης, και οι άλλοι που είναι εκεί για να βοηθήσουν λίγο, κάποιοι αμυντικά, άλλοι στα ριμπάουντ. Έχουν έναν πρακτικά ασταμάτητο παίκτη στο transition όπως ΜακΚίσικ, πρέπει να τον προσέξουμε πολύ. Όπως σε όλα τα παιχνίδια της Euroleague, θα πρέπει να είμαστε πολύ προετοιμασμένοι».

Ήταν δύο ημέρες πριν, όταν ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είχε κάνει ξεχωριστή αναφορά στον Σακιέλ ΜακΚίσικ και στην ποιότητα του. Ο Αμερικανός φρόντισε να αποδείξει ότι η προπονητής της Μπαρτσελόνα είχε δίκιο σε όλα και έκανε κόντρα στην ομάδα του το καλύτερο του παιχνίδι.

Ο «ερυθρόλευκος» γκαρντ είχε 16 πόντους, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα και μάζεψε και 16 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, σε 25:25'' που βρέθηκε στο παρκέ. Μπορεί να έκανε δύο κρίσιμα λάθη για την ομάδα του, αλλά δεν τον πήρε από κάτω, αντέδρασε, έβαλε μεγάλα σουτ και ήταν και εκείνος εξαιρετικός, σε ένα μεγάλο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό.