«Αμφίβολο το μέλλον του Τεόντοσιτς στη Βίρτους, τελειώνει ο Μάρκοβιτς»!

«Αμφίβολο το μέλλον του Τεόντοσιτς στη Βίρτους, τελειώνει ο Μάρκοβιτς»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
«Αμφίβολο το μέλλον του Τεόντοσιτς στη Βίρτους, τελειώνει ο Μάρκοβιτς»!
Οι εξελίξεις τρέχουν στη Βίρτους έπειτα από την αιφνιδιαστική απόλυση του Σάσα Τζόρτζεβιτς ενώ τα ιταλικά Μέσα εστιάσουν στους συμπατριώτες του, τον Μίλος Τεόντοσιτς και τον Στέφαν Μάρκοβιτς!

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Βίρτους Μπολόνια που ανακοίνωσε επισήμως το βράδυ της Δευτέρας 7/12 την απόλυση του Σέρβου προπονητή, του άμεσου συνεργάτη του, Γκόραν Μπιέντοφ και του γυμναστή Μπλάντεν Μιχαϊλοβιτς!

Η απόλυση του Τζόρτζεβιτς αιφνιδίασε άπαντες ενώ ο Στέφαν Μάρκοβιτς εμφανώς δυσαρεστημένος με τις τελευταίες εξελίξεις ανέφερε χαρακτηριστικά στο Instagram: «Όταν παίρνουν αποφάσεις άνθρωποι που δεν ξέρουν μπάσκετ»!

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, ο Σέρβος γκαρντ κινδυνεύει να απομακρυνθεί από τη Βίρτους έπειτα από αυτή την ανάρτηση! Η Gazzetta dello Sport αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο Μάρκοβιτς είναι ουσιαστικά εκτός ομάδας ενώ το Tuttosport εξηγεί πως δεν έχει καλές σχέσεις με πολλούς συμπαίκτες του.

Το τελευταίο ζήτημα που προέκυψε αφορά τον Μίλος Τεόντοσιτς! Ο ιταλικός Τύπος αναφέρει πως το μέλλον του Σέρβου σταρ είναι επίσης αμφίβολο έπειτα από την απόλυση του «Σάλε» και εξαιτίας το ότι οι εμφανίσεις του δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των ανθρώπων της Βίρτους.