Βατούτιν: «Ο Μάικ Τζέιμς δεν είναι εύκολος τύπος»

Βατούτιν: «Ο Μάικ Τζέιμς δεν είναι εύκολος τύπος»

Gazzetta team
Βατούτιν: «Ο Μάικ Τζέιμς δεν είναι εύκολος τύπος»
Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν σχολίασε το πρόσφατο περιστατικό με τον Μάικ Τζέιμς όταν ο Αμερικανός γκαρντ έμεινε εκτός ομάδας και υπενθύμισε πως χρειάζεται χρόνος και προσπάθεια για να λειτουργεί ένα σύνολο σαν ορχήστρα.

Στην αναμέτρηση με την Μπασκόνια στη Μόσχα, ο Δημήτρης Ιτούδης άφησε εκτός ομάδας τον Μάικ Τζέιμς ενώ πληροφορίες ανέφεραν πως ο Αμερικανός γκαρντ είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα και ο Έλληνας προπονητής αποφάσισε να τον τιμωρήσει με αυτόν τον τρόπο.

Από την πλευρά του, ο Αντρέι Βατούτιν παραχώρησε συνέντευξη στην Sport Express όπου ανέφερε σχετικά:

«Όταν είχαμε συμφωνήσει με τον Μάικ του είχα πει πως στις ΗΠΑ λένε πως η κακή φήμη έρχεται πριν από εσένα. Είχαν ακουστεί πολλά. Του είπα απλά ας συνεργαστούμε, ώστε εδώ η φήμη σου να είναι μόνο καλή. Δεν είναι εύκολος τύπος, αλλά δεν υπήρξε και κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. Ο καθένας σε μια ομάδα που είναι σε αυτό το επίπεδο ένα σύνολο φιλόδοξων επαγγελματιών, έχει τη δική του άποψη. Δεν σχολιάσαμε τίποτα αν θυμάστε. Χάσαμε από τη Χίμκι και από εκεί και πέρα κάναμε τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Ο Μάικ επέστρεψε, αν και οι φήμες μας ήθελαν ακόμη και να λύνουμε τη συνεργασία μας ή πως ο Ιτούδης θα φύγει από την ΤΣΣΚΑ και η καλύτερη απάντηση από την πλευρά μας είναι οι συνεχόμενες νίκες. Πρέπει κερδίζεις κάτι από οποιαδήποτε κατάσταση δημιουργείται σε μια ομάδα. Χρειάζεται χρόνος και προσπάθεια για να λειτουργεί η ομάδα ως ορχήστρα».