EuroLeague: Παίκτες και ομάδες γίνονται ξανά «One Team»

Gazzetta team
EuroLeague: Παίκτες και ομάδες γίνονται ξανά «One Team»
Οι αγώνες της επόμενης εβδομάδας στην EuroLeague και το EuroCup είναι αφιερωμένοι στο το Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague Basketball, «One Team».

Το «One Team» είναι το Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague Basketball, το οποίο εφαρμόστηκε αρχικώς το 2012 και στόχος του είναι κάθε σύλλογος να δημιουργήσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα το οποίο θα βοηθήσει κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες από το πρόβλημα της περιθωριοποίησης που μπορεί να εισπράττουν, παρουσιάζοντας πλήθος δραστηριοτήτων μέσα στη σεζόν.

Το μπάσκετ και γενικότερα ο αθλητισμός είναι ένα από τα πιο ισχυρά μέσα για να περάσει κάποιος το μήνυμα του μέσα από την χαρά που προσφέρει το ίδιο το παιχνίδι κι έτσι οι ομάδες που συμμετέχουν στην EuroLeague και το EuroCup θα ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους στους αγώνες της επόμενης εβδομάδας. Με δεδομένες τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν εν μέσω πανδημίας, το μήνυμα μέσα από τους ambassadors του προγράμματος «One Team» και τους Legends της EuroLeague θα είναι πιο δυνατό από ποτέ!

Τα προϊόντα της σειράς «WeAreAllOneTeam» θα είναι επίσης διαθέσιμα στο Amazon Store της EuroLeague και τα έσοδα θα διατεθούν στις πρωτοβουλίες του προγράμματος One Team για την ανακούφιση των πληγέντων από την πανδημία.