Τζόρτζεβιτς για Μπελινέλι: «Κορυφαία μεταγραφή των τελευταίων 40 χρόνων στην Ιταλία»!

Τζόρτζεβιτς για Μπελινέλι: «Κορυφαία μεταγραφή των τελευταίων 40 χρόνων στην Ιταλία»!
Ο Μάρκο Μπελινέλι επέστρεψε στην Ιταλία για λογαριασμό της Βίρτους και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έκανε λόγο για την κορυφαία μεταγραφή στη γειτονική χώρα τα τελευταία 40 χρόνια!

Ο 34χρονος Ιταλός περιφερειακός άρχισε την επαγγελματική καριέρα του στη Βίρτους τη σεζόν 2002-03 κι έπειτα από μεγάλη καριέρα στο ΝΒΑ όπου, μεταξύ άλλων κατέκτησε το πρωτάθλημα με τους Σαν Αντόνιο Σπερς, επέστρεψε στην πρώτη ομάδα του!

Η Βίρτους Μπολόνια ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπελινέλι, ο οποίος έκλεισε τον κύκλο του στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη έχοντας 9.7 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ μ.ό. σε 860 συμμετοχές. Αγωνίστηκε σε Ουόριορς, Ράπτορς, Χόρνετς, Μπουλς, Σπερς, Χοκς και Σίξερς ενώ το 2014 αναδείχτηκε νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων του NBA All-Star Game.

Πλέον θα παίζει υπό τις οδηγίες του Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος ανέφερε επί του θέματος: «Ο Μάρκο Μπελινέλι είναι η πιο σημαντική μεταγραφή στην Ιταλία τα τελευταία 40 χρόνια»! Από την πλευρά του, ο πρώην ΝΒΑer τόνισε: «Ανυπομονώ να παίξω στο πλευρό του Μίλος Τεόντοσιτς. Λίγοι αθλητές στον κόσμο μπορούν να παίξουν σαν αυτόν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.