Μακάμπι: Με μάσκα θα παίξει ο Χάντερ, εκτός Ζούσμαν, Κάσπι, ΝτιΜπαρτολομέο!

Μακάμπι: Με μάσκα θα παίξει ο Χάντερ, εκτός Ζούσμαν, Κάσπι, ΝτιΜπαρτολομέο!
Ο Οθέλο Χάντερ θα ακολουθήσει την αποστολή της Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Ισπανία και θα επιχειρήσει να αγωνιστεί φορώντας προστατευτική μάσκα. Με προβλήματα οι Ισραηλινοί του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο Οθέλο Χάντερ θα φορέσει μία διαφορετική μάσκα. Όχι για να προστατευτεί από τον κορονοϊό, αλλά από τυχόν χτυπήματα των αντιπάλων. Ο τραυματισμός του στο πρόσωπο επιβάλλει τη μάσκα, την οποία θα δοκιμάσει μόλις η αποστολή της Μακάμπι Τελ Αβίβ φτάσει στην Ισπανία. Εκεί την περιμένει η διπλή πρόκληση της Ρεάλ Μαδρίτης (18/11, 19:30) και της Βαλένθια (20/11, 22:00). Ήδη ο Χάντερ έχει χάσει το ματς της 8ης αγωνιστικής απέναντι στη Ζαλγκίρις.

Στην αποστολή θα βρίσκονται οι Όμρι Κάσπι, Γιοβέλ Ζούσμαν και o Τζον ΝτιΜπαρτολομέο, ωστόσο κανείς τους δεν πρόκειται να αγωνιστεί, αφού αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να αναζητεί λύσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.