Τρινκιέρι: «Μόνο ο κορονοϊός μπορούσε να σταματήσει την Εφές»!

Τρινκιέρι: «Μόνο ο κορονοϊός μπορούσε να σταματήσει την Εφές»!
Η Μπάγερν δοκιμάζεται στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Αναντολού Εφές (17/11, 19:30) και ο Αντρέα Τρινκιέρι αναφέρθηκε στην περσινή πορεία της ομάδας του Εργκίν Αταμάν που… φρέναρε στον κορονοϊό.

Οι Τούρκοι μετρούσαν 24 νίκες σε 28 αγώνες πριν από την οριστική διακοπή της περσινής EuroLeague και ο Εργκίν Αταμάν έκανε λόγο για τη μεγαλύτερη αδικία στην ιστορία του αθλητισμού, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η Εφές ήταν το ξεκάθαρο φαβορί για τον τίτλο.

Η Εφές υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της regular season και ο Αντρέα Τρινκιέρι αναφέρθηκε στον προσεχή αντίπαλο των Βαυαρών: «Η Εφές είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην EuroLeague. Έκανε εκπληκτική πορεία πέρσι, μόνο ο κορονοϊός μπορούσε να τους σταματήσει! Είναι μια τόσο ταλαντούχα ομάδα σε κάθε θέση. Η περιφερειακή γραμμή της Εφές είναι μια από τις καλύτερες που έχω δει ποτέ! Σίγουρα θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι για εμάς».

Η Μπάγερν φιγουράρει στη δεύτερη θέση της κατάταξης με ρεκόρ 6-2 ενώ η Εφές μετράει τέσσερις νίκες στους τελευταίους πέντε αγώνες της και προέρχεται από το «διπλό» στο ΟΑΚΑ.