Ολυμπιακός - Άλμπα 75-71: Πέντε παίκτες έπαιξαν περισσότερα από 14' στο β' ημίχρονο

Ολυμπιακός - Άλμπα 75-71: Πέντε παίκτες έπαιξαν περισσότερα από 14' στο β' ημίχρονο
Το gazzetta.gr αναλύει την απόφαση του Μπαρτζώκα να αφήσει την ίδια πεντάδα στο παρκέ για αρκετά λεπτά στο β΄ημίχρονο με την Άλμπα.

Ο Ολυμπιακός στην πρόσφατη δύσκολη νίκη του επί της Αλμπα Βερολίνου σκόραρε 51 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο. Το παιχνίδι δεν είχε τον επιθυμητό ρυθμό για τους Πειραώτες και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έψαχνε να βρει την κατάλληλη πεντάδα που θα αλλάξει την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Ο Έλληνας τεχνικός την βρήκε λίγο μετά το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου και εν συνεχεία περιόρισε πάρα πολύ το rotation κάνοντας ελάχιστες αλλαγές.

Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο είχε πέντε παίκτες στο παρκέ για περισσότερα από 14 λεπτά. Μάλιστα την πεντάδα που λειτούργησε καλύτερα από τις άλλες την άφησε για 10:53 στο παρκέ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΤΟΥ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

Για να αναφερθούμε με συγκεκριμένα νούμερα στο δεύτερο ημίχρονο δεν αγωνίστηκαν καθόλου οι Λαρεντζάκης, Χαραλαμπόπουλος και Πρίντεζης.

Λίγο χρόνο στο παρκέ πέρασαν οι Σπανούλης (5:37), Μάρτιν (2:59), Τζένκινς

(4:24) και Έλις (0:47).

Οι παίκτες που εμπιστεύτηκε περισσότερο ο Μπαρτζώκας στο παρκέ ήταν οι Σλούκας (15:42), ΜακΚίσικ (14:23), Παπανικολάου (έπαιξε και τα 20 λεπτά), Βεζένκοφ (17:01) και Ζαν Σαρλ (19:13).

Το συγκεκριμένο σχήμα έμεινε ταυτόχρονα στο παρκέ για 10:53 διάστημα στο οποίο επικράτησαν της Άλμπα με 26-15 προσφέροντας ακόμη 9 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 3 λάθη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.