EuroLeague: Ο Πάντερ επιστρέφει έπειτα από 1.5 μήνα (pic)

EuroLeague: Ο Πάντερ επιστρέφει έπειτα από 1.5 μήνα (pic)

EuroLeague: Ο Πάντερ επιστρέφει έπειτα από 1.5 μήνα (pic)
Ο Κέβιν Πάντερ ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο δεξί πόδι θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Έτορε Μεσίνα ενώ έπονται οι εντός έδρας αγώνες με τον Ερυθρό Αστέρα (18/11) και τη Ζαλγκίρις (20/11).

Ο Αμερικανός γκαρντ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Αρμάνι Μιλάνο με την Ρέτζιο Εμίλια στην πρεμιέρα του ιταλικού πρωταθλήματος στις 27 Σεπτεμβρίου και όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, ο τραυματισμός ήταν σοβαρός.

Συγκεκριμένα χτύπησε στο δεξί πόδι του κι άρχισε αμέσως αποθεραπεία. Πλέον ο 27χρονος Αμερικανός περιφερειακός είναι έτοιμος για την επιστροφή του στα παρκέ όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσω social media.

Έτσι αναμένεται να ενισχύσει τη ομάδα του Έτορε Μεσίνα στη «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague που ακολουθεί.

Η Αρμάνι Μιλάνο έχει ρεκόρ 3-2 και φιγουράρει στην 11η θέση της κατάταξης ενώ εκκρεμούν οι αναμετρήσεις της με τη Ζενίτ (εκτός), την Άλμπα Βερολίνου (εντός) και τη Χίμκι (εκτός).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.