Ο απίθανος Μίτσιτς και οι...τρομακτικές Μπαρτσελόνα και Μακάμπι!

Νίκος Καρφής
Ο απίθανος Μίτσιτς και οι...τρομακτικές Μπαρτσελόνα και Μακάμπι!
Η Euroleague Greece μοιράζει τα Όσκαρ και τα «βατόμουρα» στους κορυφαίους και τους χειρότερους της 8ης αγωνιστικής.

Η 8η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώθηκε και έφτασε η ώρα να επιλέξουμε τους καλύτερους και χειρότερους.

Πάμε να δούμε τις επιλογές της Euroleague Greece

Παίκτης-ευχάριστη έκπληξη: O Λούτσιτς συνεχίζει να εντυπωσιάζει και κόντρα στη Βαλένθια είχε 22 πόντους, 7 ριμπάουντ και 35 στην αξιολόγηση σε ένα απίθανο βράδυ. Ματσάρα και ο Μίτσιτς που μέτρησε 33 πόντους απέναντι στον Παναθηναϊκό. Εξαιρετικός και ο Χίλιαρντ με 31 και 7/10 τρίποντα.

Παίκτης-απογοήτευση: Ο άποντος Ουλανόβας κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Πήρε μόλις 1 σουτ και έκανε 2 λάθη σε 16 λεπτά.

Η νίκη της αγωνιστικής: Ξεκάθαρα το 97-55 της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Φενέρ. Δεν γίνεται να είναι κάποια άλλη. Οι Καταλανοί μετέτρεψαν σε θρίαμβο ένα υποτιθέμενο ντέρμπι.

Τα στατιστικά που ξεχώρισαν: Οι 31 πόντοι του Χίλιαρντ και το 7/10 τρίποντα, οι 13 πόντοι του Ζαν Σαρλ κόντρα στην Άλμπα, το 1/14 τρίποντα τη Ζαλγκίρις και τα 25 λάθη της Φενέρ.

Limit-up: Η Μακάμπι που επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα με μια επιβλητική νίκη, αλλά και η Μπαρτσελόνα που ανέβασε και άλλο τις μετοχές τους με την φοβερή εμφάνιση κόντρα στη Φενέρ.

Limit-down: Ούτε εδώ είναι δύσκολο να διαλέξουμε. Ζαλγκίρις και Φενέρ είδαν τις μετοχές τους να πέφτουν κατακόρυφα, αφού διασύρθηκαν από Μακάμπι και Μπάρτσα αντίστοιχα.

Ο coach με την μεγαλύτερη επιρροή: Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους κέρδισε εύκολα τη μάχη των πάγκων από τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ, οδηγώντας μαεστρικά την ομάδα του από τον πάγκο σε μια νίκη-δήλωση απέναντι στη Φενέρ.