Εuroleague: Με Προμηθέα το Next Generation Tournament

Εuroleague: Με Προμηθέα το Next Generation Tournament

Gazzetta team
Εuroleague: Με Προμηθέα το Next Generation Tournament
Η Euroleague Basketball ανακοίνωσε τις ημερομηνίες και τις ομάδες για το Νext Generation Tournament. Συμμετέχει και ο Προμηθέας.

To Αdidas Next Generation Tournament της σεζόν 2020-21 θα έχει 24 ομάδες όπως ανακοίνωσε η Eurolegue Basketball και θα συμμετέχουν σύλλογοι και ακαδημίες από 13 διαφορετικές χώρες. Ο νικητής θα στεφθεί στις 30 Μάη στον τελικό του Final 4 που θα γίνει στην Κολωνία.

Οι ομάδες αρχικά θα χωριστούν σε 3 διαφορετικά γκρουπ σε Βαλένθια, Μόναχο και Βελιγράδι. Κάθε όμιλος θα έχει 8 ομάδες. Η πρώτη ομάδα σε κάθε όμιλο θα βρεθεί αυτόματα στην τελική φάση. Ακόμα 5 ομάδες με τις καλύτερες επιδόσεις στα προκριματικά θα... προστεθούν στο... κάδρο της διεκδίκησης και θα παλέψουν για τον θρόνο στις ηλικίες u18 της Ευρώπης.

Ο Προμηθέας θα βρεθεί στον 2ο όμιλο!

Στο παρελθόν στο τουρνουά έχουν παίξει μεταξύ άλλων οι Μίροτιτς, Νέντοβιτς, Σβεντ, Κουρμπάνοφ, Μίτσιτς και Ντατόμε.

Αναλυτικά οι ομάδες που θα βρίσκονται σε κάθε όμιλο

1ος όμιλος (Βαλένθια)

Βαλένθια, Μπαρτσελόνα, Γκραν Κανάρια, Μάλαγα, Βιλερμπάν, Ναντέρ, Ουλμ και Βενέτσια

2ος όμιλος (Μόναχο)

Μπάγερν, Ρεάλ, Σαραγόσα, Μπρνο, CFBB Paris, Προμηθέας, Stellazzurra Rome και Ζαλγκίρις

3ος όμιλος (Βελιγράδι)

Παρτιζάν, Ερυθρός Αστέρας, Mega SoccerBet Belgrade, Μπουντούτσνοστ, Τσεντεβίτα Ολίμπια, Λοκομοτίβ Κουμπάν, Μακάμπι και και Cluj Napoca

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.