Ποια φανέλα παίκτη της Euroleague θα θέλατε να αποκτήσετε πλην «αιωνίων»; (poll)

Νίκος Καρφής
Ποια φανέλα παίκτη της Euroleague θα θέλατε να αποκτήσετε πλην «αιωνίων»; (poll)
Η Εuroleague Greece ζητά από τους αναγνώστες της να ψηφίσουν ποια φανέλα παίκτη της Euroleague (πλην Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού) θα ήθελαν να αποκτήσουν. Η πρώτη φανέλα σε ψήφους θα δοθεί σε έναν τυχερό.

Υπάρχουν πολλοί σταρ στη Euroleague που ομορφαίνουν τα ματς και ανεβάζουν επίπεδο την κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ της Ευρώπης.

Η Εuroleague Greece κατέληξε σε 10 παικταράδες και ζητά από τους αναγνώστες της να ψηφίσουν ποια φανέλα θα ήθελαν περισσότερο.

Στο poll δεν υπάρχουν παίκτες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και του Ολυμπιακού, ενώ από την 10άδα κόπηκαν για λίγο οι Νίκολα Μιλουτίνοφ, Γιαν Βέσελι, Ντάνιελ Χάκετ, Σκότι Ουίλμπεκιν και Αλεξέι Σβεντ.

Η φανέλα που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους στο poll θα φτάσει στα χέρια ενός τυχερού αναγνώστη του gazzetta.gr μετά από κλήρωση που θα γίνει. Θα ενημερωθείτε με νέο κείμενο.

Δείτε τους 10 υποψήφιους και ψηφίστε την φανέλα που θα θέλατε. Λάρκιν, Ντιλέινι, Χάινς, Τζέιμς, Κλάιμπερν, Μίροτιτς, Καλάθης, Καμπάτσο, Γιουλ και Ντε Κολό, Οι επιλογές είναι πολλές.

Loading...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.