EuroLeague: Τέλος οι θεατές στους αγώνες της Χίμκι, αναμονή για την ΤΣΣΚΑ! (pic)

EuroLeague: Τέλος οι θεατές στους αγώνες της Χίμκι, αναμονή για την ΤΣΣΚΑ! (pic)
Ο κυβερνήτης της Μόσχας, Αντρέι Βορόμπιοφ ανακοίνωσε επισήμως ότι όλες οι αθλητικές δραστηριότητες στην περιφέρεια της ρωσική πρωτεύουσα θα διεξάγονται χωρίς κόσμο από τις 21 Οκτωβρίου!

Η εξάπλωση του κορονοϊού στη Ρωσία καθιστά απαγορευτική την παρουσία των φιλάθλων σε οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα αρχικά στα περίχωρα της Μόσχας.

Όπως ανακοίνωσε, λοιπόν ο κυβερνήτης της ρωσικής πρωτεύουσας, Αντρέι Βορόμπιοφ, οι αγώνες θα διεξάγονται πλέον κεκλεισμένων των θυρών μόνο στα περίχωρα της Μόσχας. Αυτό σημαίνει πως οι αθλητικές εκδηλώσεις θα συνεχιστούν κανονικά, δίχως την παρουσία κόσμου στις εξέδρες, όπως συνέβη στα προηγούμενα παιχνίδια της Χίμκι στην EuroLeague. Η απόφαση επηρεάζει αυτή τη στιγμή μόνο την ομάδα του Ρίμας Κουρτινάιτις, ενώ υπάρχει αναμονή για την ΤΣΣΚΑ.

Το νέο μέτρο θα τεθεί σε ισχύ από τις 21 Οκτωβρίου.

Σε ό,τι αφορά τις ελληνικές ομάδες και τις υποχρεώσεις τους στη Μόσχα, ο Παναθηναϊκός παίζει με την ΤΣΣΚΑ στις 19 Φεβρουαρίου ενώ ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη στις 3 Δεκεμβρίου και τη Χίμκι στις 29 Δεκεμβρίου.