Σφαιρόπουλος: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι στο μαρκάρισμα του Σλούκα»

Gazzetta team
Σφαιρόπουλος: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι στο μαρκάρισμα του Σλούκα»
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε στη media day ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό (21:00, 16/10) και στάθηκε στον Κώστα Σλούκα.

Η Μακάμπι θα κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό (21:00, 16/10) για την 4η αγωνιστική της Euroleague και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στην αναμέτρηση και μίλησε γιατον Κώστα Σλούκα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη media day

«Διαφορετικός ο Ολυμπιακός σε σχέση με πέρυσι. Παρόλο που έχασαν το πρώτο ματς, έχουν φτιάξει καλό momentum. Πρέπει να βελτιωθούμε εμείς. Χάσαμε τα 2 τελευταία ματς στο τελευταίο λεπτό. Χρειάζεται να πάμε με διαφορετική προσέγγιση και να παλέψουμε παραπάνω για να μην πάει πάλι το παιχνίδι στο τελευταίο λεπτό. Τα λάθη που κάναμε χθες (Μπάγερν) τα έχουμε συζητήσει στις προπονήσεις από το ξεκίνημα της σεζόν και μερικούς από αυτούς εδώ και χρόνια.

Δεν πιστεύω πως μέχρι τώρα υπάρχει κάτι περίπλοκο στο παιχνίδι μας. Πρέπει να κάνουμε καλύτερα τα απλά πράγματα. Δεν είναι καταστροφή που χάσαμε 2 ματς. Πρέπει να βρούμε τρόπο να κερδίσουμε τα ματς. Πέρυσι χάναμε για 4 πόντους στα 34 δευτερόλεπτα στο ΣΕΦ, ενώ είχε και τη μπάλα ο Ολυμπιακός.. Εκείνο το παιχνίδι το πήραμε. Όταν παίζεις σε διαβολοβδομάδα, όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι. Θα είμαστε όλο πιο έτοιμοι όσο συνεχίζεται η σεζόν.

Για τον Σλούκα: «Ο Σλούκας είναι σε πολύ καλή φόρμα. Δίνει έξτρα πράγματα στον Ολυμπιακό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο μαρκάρισμα του Σλούκα. Σεβόμαστε όμως όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού. Είναι γρήγοροι και αθλητικοί και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλες τις δοκιμασίες που θα μας βάλουν