EuroLeague: Τη Δευτέρα 19/10 η τηλεδιάσκεψη για την κατάργηση του 20-0!

Gazzetta team
EuroLeague: Τη Δευτέρα 19/10 η τηλεδιάσκεψη για την κατάργηση του 20-0!
Οι μέτοχοι των ομάδων της EuroLeague θα πραγματοποιήσουν τηλεδιάσκεψη την προσεχή Δευτέρα 19/10 με αντικείμενο συζήτησης την πρόταση της διοργανώτριας αρχής για την την αλλαγή του άρθρου που προβλέπει νίκη με 20-0, αντικαθιστώντας το με αναβολή και μετάθεση αγώνων.

Η EuroLeague Basketball έδειξε αντανακλαστικά, προτείνοντας την αλλαγή του άρθρου 6 που προέβλεπε τη λήξη του αγώνα με 20-0 υπέρ της ομάδας απέναντι σε αντίπαλο που δεν κατάφερε να παρατάξει μίνιμουμ οκτώ παίκτες λόγω κορονοϊού.

Η πρόταση της διοργανώτριας αρχής αναφέρει ότι σε ανάλογες περιπτώσεις ο αγώνας θα ορίζεται σε άλλη ημερομηνία, προκειμένου ο νικητής να κρίνεται στο παρκέ.

Την προσεχή Δευτέρα 19/10, λοιπόν οι μέτοχοι των ομάδων της EuroLeague θα πραγματοποιήσουν τηλεδιάσκεψη ώστε μην χαθεί άλλος χρόνος και να συζητηθεί η πρόταση της διοργανώτριας αρχής που θα έχει αναδρομική ισχύ και θα αφορά επίσης τα ματς που δεν διεξήχθησαν, όπως αυτό του Παναθηναϊκού με τη Βιλερμπάν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.