Βεζένκοβ: «Τα έμπειρα παιδιά κουβαλάνε τον Ολυμπιακό»

Βεζένκοβ: «Τα έμπειρα παιδιά κουβαλάνε τον Ολυμπιακό»
Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού ήταν καταπληκτικός στη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Ο Σάσα Βεζένκοβ με 8 πόντους και 9 ριμπάουντ είχε καθοριστική παρουσία στο ντέρμπι.

Μετά την λήξη του ματς ανέφερε πως, «Ήμασταν υποψιασμένοι. Είδαμε τι έκανε ο Παναθηναϊκός στη Ρωσία, είδαμε και τι κάναμε εμείς στην πρεμιέρα. Αρχίσαμε καλά. Στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου κάπου το χάσαμε, όμως πήραμε δίκαια τη νίκη στο τέλος.

Ο Βασίλης, όπως και ο Πρίντεζης, ο Παπανικολάου, ο Σλούκας είναι παιδιά με τόσα τρόπαια και εμπειρίες. Είναι εδώ για να κουβαλάνε την ομάδα. Ξέρουν πότε να μας εμψυχώσουν. Ο Βασίλης μας κρατούσε σε εγρήγορση.

Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει. Προσπαθήσαμε να είμαστε πιστοί στο πλάνο. Πήραμε πάλι διαφορά. Επηρέασε και το άδειο γήπεδο, αλλά υπό αυτές τις συνθήκες κάναμε πολύ καλή δουλειά και τώρα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας για τα δυο δύσκολα παιχνίδια που έχουμε την ερχόμενη βδομάδα.

Θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο, αλλά από τη στιγμή που έχουν αλλάξει τόσα πράγματα το σεβόμαστε, προχωράμε και ελπίζουμε ο κόσμος να επιστρέψει σύντομα στα γήπεδα.

Δεν ξέρω πότε θα είμαστε έτοιμοι, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε κάθε αγώνα. Ελπίζω να είμαστε σύντομα, ή όποτε θέλει ο κόουτς, να είμαστε έτοιμοι».