Νέντοβιτς: «Η γενιά μου στη Σερβία μεγάλωσε με τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού» (gTV)

Νέντοβιτς: «Η γενιά μου στη Σερβία μεγάλωσε με τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού» (gTV)

Γιώργος Κούβαρης
Νέντοβιτς: «Η γενιά μου στη Σερβία μεγάλωσε με τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού» (gTV)
Ο Νεμάνια Νέντοβιτς μίλησε στην κάμερα του gazzetta.gr ενόψει της νέας σεζόν, ανέλαβε τον ρόλο του ηγέτη της ομάδας, στάθηκε στην προσέγγιση που είχε από τους Αλβέρτη και Διαμαντίδη, ενώ δίνει απαντήσεις για τους τραυματισμούς του και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα.

Από τα πρώτα του παιχνίδια με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, ο Νεμάνια Νέντοβιτς φρόντισε να δείξει όλους τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι των «πρασίνων» θέλησαν να πάρουν το πιο... ακίνδυνο ρίσκο!

Η αξία του Σέρβου γκαρντ είναι γνωστή. Και σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται συστάσεις ο συγκεκριμένος παίκτης. Αν μη τι άλλο έρχεται από το πάνω ράφι, σίγουρα διαθέτει τεράστια ποιότητα, αλλά οι τραυματισμοί και τα προβλήματα που αντιμετώπισε τα δύο τελευταία χρόνια έριξαν αρκετά το κασέ του και γι' αυτόν τον λόγο δεν μπόρεσε να δείξει την πραγματική του αξία στην Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Παναθηναϊκός δεν αποτελεί... restart για τον ίδιο, αλλά μια ομάδα με την οποία μεγάλωσε στη Σερβία. Όπως είπε ο ίδιος στη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του gazzetta.gr «μου άρεσε πολύ το μπάσκετ που έπαιζε ο Παναθηναϊκός επί εποχής Ομπράντοβιτς. Ήταν το καλύτερο στην Ευρώπη. Η γενιά μου στη Σερβία μεγάλωσε με τις επιτυχίες της ομάδας στην EuroLeague και αποτελεί τεράστια τιμή για μένα που βρίσκομαι στο σημείο να την εκπροσωπώ σήμερα».

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς στάθηκε και στον τρόπο με τον οποίο τον προσέγγισαν οι Αλβέρτης, Διαμαντίδης, Βόβορας και Παππάς λέγοντας ότι «εστίασαν μόνο στις μπασκετικές μου ικανότητες» ενώ ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά τον ρόλο του στην ομάδα: «Θα είμαι ο ηγέτης!»

Επιπλέον έδωσε «απαντήσεις» όσον αφορά τον τραυματισμό του και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, ενώ είπε ότι «νιώθω σαν να βρίσκομαι ήδη 4 μήνες στην ομάδα. Νιώθω πολύ άνετα και μακάρι να κάνω μια καλή σεζόν και να παραμείνω στον Παναθηναϊκό για πολλά χρόνια ακόμα»

Δείτε τη συνέντευξη του Νέντοβιτς στο gazzetta.gr

Επιμέλεια βίντεο & φωτογραφίας: Παύλος Σφενδυλάκης