Κουρτινάιτις: «Να κάνουμε το παιχνίδι μας για να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Κουρτινάιτις: «Να κάνουμε το παιχνίδι μας για να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό»
Η Χίμκι υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα της EuroLeague (2/10) και ο Ρίμας Κουρτινάιτις εξήγησε πως οι Ρώσοι πρέπει να κάνουν το παιχνίδι τους απέναντι στους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κόουτς της Χίμκι

«Αυτή τη στιγμή όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα. Αντιμετωπίσαμε και εμείς προβλήματα στα πρώτα παιχνίδια της VTB League, όμως ήδη τα έχουμε συνηθίσει και προετοιμαζόμαστε για την πρεμιέρα της EuroLeague.

Γνωρίζουμε καλά τον αντίπαλό μας, τον Παναθηναϊκό, όμως πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας για να νικήσουμε. Θα είμαστε έτοιμοι. Από εκεί και πέρα, πήραμε μια δόση θετικής ενέργειας στο Κράσνογιαρσκ, νικώντας την Ενισέι πριν από λίγες μέρες. Δεν έχει σημασία μόνο η νίκη, αλλά και το ίδιο το παιχνίδι. Παίξαμε καλά, βρήκαμε ενέργεια. Αυτό είναι ένα στοιχείο έλειπε.

Κάναμε καλές προπονήσεις, αν και δεν είναι φουλ το ρόστερ μας. Όσοι είναι στην ομάδα πρέπει να δουλεύουν και για τους τραυματίες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.