«Το φάντασμα του Saras βρίσκεται ακόμη πάνω από το Κάουνας!» (vid)

«Το φάντασμα του Saras βρίσκεται ακόμη πάνω από το Κάουνας!» (vid)
Ο 29χρονος Γάλλος διεθνής σέντερ της Ζάλγκιρις μιλάει στην Euroleague Greece για την ιδιαίτερη πρεμιέρα της εφετινής διοργάνωσης, αισθάνεται να παράξενα στην θέα του Σλούκα με την «ερυθρόλευκη» φανέλα και πλέον αντιμετωπίζει το κάθε παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο.

Γεννημένος στην Μιλούζ, μία πόλη που βρίσκεται κοντά στα γαλλικά σύνορα με την Ελβετία και την Γερμανία, κλήθηκε να σηκώσει από μικρός μεγάλες ευθύνες αφού στα 18 του μετακόμισε τρεις ώρες μακριά από το σπίτι του (στην Σαλόν-Σιρ-Σαόν), μόνο και μόνο για να παίξει επαγγελματικό μπάσκετ.

Η μπασκετική του διαδρομή, βέβαια, είχε αρχίσει αρκετά χρόνια νωρίτερα, στο φημισμένο αθλητικό γαλλικό σχολείο INSEP, όπου συγκεντρώνεται τα μεγάλα ταλέντα της χώρας σε όλα τα αθλήματα.

Ο λόγος για τον Ζοφρί Λοβέρν, που ακόμη δεν έχει κλείσει τα 30 του χρόνια, αλλά ήδη έχει τόσες εμπειρίες που ελάχιστοι συνομήλικοι του θα μπορούσαν να τις φανταστούν.

Εν προκειμένω, ο πρώην σέντερ της Φενερμπαχτσέ και για 2 χρόνια συμπαίκτης του Κώστα Σλούκα, μας απασχολεί λίγο περισσότερο γιατί τυγχάνει να είναι μπασκετικά (και όχι μόνο) ο πιο «πολυταξιδεμένος» παίκτης της Ζάλγκιρις, που είναι η αποψινή (01/10, 21.00) αντίπαλος του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα της Euroleague.

Ο νεοαποκτηθείς πρώην ΝΒΑer (με θητεία στους Νάγκετς, τους Θάντερ, τους Μπουλς και τους Σπερς), μίλησε στην κάμερα του gTV για την πρόκληση να παίζει κανείς μπάσκετ εν μέσω πανδημίας, σχολίασε την μετεγγραφή του "Σλούκι Λουκ", μίλησε για τη νέα προσπάθεια της ομάδας στην μετά Saras εποχή και φυσικά δεν παρέλειψε να συγκρίνει τον πρώτο (Βουγιόσεβιτς) με τον τελευταίο του προπονητή (Ομπράντοβιτς) στο επαγγελματικό επίπεδο. Αυτά και άλλα πολλά στο video που ακολουθεί:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.