Παναθηναϊκός: Ο Βουγιούκας υπέγραψε και ανακοινώνεται!

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Ο Βουγιούκας υπέγραψε και ανακοινώνεται!
Ο Ίαν Βουγιούκας επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και μέσα τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από την «πράσινη» ΚΑΕ.

Η επιθυμία για συνεργασία ήταν κοινή. Και από τη στιγμή που ο έμπειρος σέντερ ήθελε να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ και την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός του άνοιξε και πάλι την πόρτα των αποδυτηρίων, ήταν ζήτημα... χρόνου να επέλθει και η συμφωνία.

Για την ακρίβεια τα πάντα έγιναν πολύ γρήγορα. Ο Ίαν Βουγιούκας υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους «πράσινους» το οποίο θα έχει διάρκεια ενός χρόνου και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και επίσημα από την «πράσινη» διοίκηση.

Ο 35χρονος παίκτης θα βρεθεί για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν με το «τριφύλλι» στο στήθος ενώ είχε φορέσει τα «πράσινα» και την διετία 2010-2012 κατακτώντας και την EuroLeague στην Βαρκελώνη το 2011.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.