Μπαρτζώκας: «Ο Σλούκας είναι στους 3-4 καλύτερους point guard της Ευρώπης» (vid)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Μπαρτζώκας: «Ο Σλούκας είναι στους 3-4 καλύτερους point guard της Ευρώπης» (vid)
Ο Έλληνας τεχνικός ευχαρίστησε τους διοργανωτές και μίλησε τόσο για τον Κώστα Σλούκα όσο και για τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν με νίκη το τουρνουά της Ισπανίας έχοντας ένα καλό ματς κι ένα κακό.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις μετά τον αγώνα με την Μπάγερν αναφέρθηκε στα όσα αποκόμισε ο Ολυμπιακός, στην ποιότητα του Κώστα Σλούκα και στον κορονοϊό.

Αναλυτικά:

Για το τουρνουά και το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου: «Δεν θέλω να μιλήσω μόνο για το δεύτερο μέρος ή για το σημερινό ματς μόνο. Ευχαριστούμε τη Βαλένθια για τη φιλοξενία, ήταν ένα εξαιρετικό τουρνουά. Έβρισκαν λύσεις για τα πάντα. Μας έκαναν να νιώθουμε άνετα.

Δώσαμε τρία φιλικά και κάναμε τρεις προπονήσεις. Μας βοήθησαν όλα αυτά να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Θέλουμε να γίνουμε ένα. Είμαστε μια νέα ομάδα, διστάζουμε. Πρέπει ο ένας να βρίσκει τον άλλον. Αυτό το μαθαίνουμε. Δεν είναι εύκολο αυτό το επίπεδο.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ διστακτικοί. Αλλάξαμε το παιχνίδι μας στην μπάλα, κυκλοφορήσαμε την μπάλα και δώσαμε σχεδόν 20 ασίστ.

Ο Κώστας Σλούκας έδωσε 13. Έτσι πρέπει να παίζουμε. Φυσικά, τίποτα δεν είναι τελικό ακόμα. Πρέπει να ελέγχουμε την κατάσταση με τον κορονοϊό και να βελτιωνόμαστε. Στη συνέχεια, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα σε 15 μέρες. Καλή τύχη στις υπόλοιπες ομάδες, ευχαριστούμε και πάλι τη Βαλένθια».

Για τον Κώστα Σλούκα: «Μιλάμε για έναν ποιοτικό παίκτη, έναν από τους 3-4 καλύτερους point guard στην Ευρώπη, κατά την άποψή μου. Είναι Έλληνας και έχει σύνδεση με την ομάδα. Ήταν στην ομάδα όταν πήραμε δύο Euroleague. Θα είναι μια σπουδαία προσθήκη για εμάς. Είναι σημαντικό να έχεις παίκτες από τη χώρα σου με τέτοια ποιότητα».

Για την τωρινή κατάσταση: «Όλα είναι πιο φυσιολογικά αυτή τη στιγμή. Για όλες τις ομάδες όχι μόνο για την δική μας. Μιλάμε για παίκτες που είχαν να παίξουν έξι μήνες, κάποιοι δεν μπορούσαν να προπονηθούν κανονικά. Ας είμαστε πιο ευαίσθητοι, ας τους δώσουμε λίγο χρόνο να παίξουν καλύτερα. Υπάρχουν παιδιά που παλεύουν για τον χρόνο συμμετοχής τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.