Κοκόσκοφ: «Ο Ομπράντοβιτς είναι ο μέντοράς μου»!

Κοκόσκοφ: «Ο Ομπράντοβιτς είναι ο μέντοράς μου»!

Gazzetta team
Κοκόσκοφ: «Ο Ομπράντοβιτς είναι ο μέντοράς μου»!
Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της Φενέρμπαχτσε, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον προκάτοχο του, Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Μιλώντας στο «Fenerbachce TV» ο προπονητής της τουρκικής ομάδας δήλωσε αρχικά: «Ήταν μία πολύ γρήγορη μετάβαση. Πριν από μερικές εβδομάδες ήμουν στη φούσκα του ΝΒΑ στο Ορλάντο με τους Κινγκς. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Η Κωνσταντινούπολη είναι μία πόλη που αγαπώ».

Όσον αφορά τον πρώην προπονητή της Φενέρ, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο Κοκόσκοφ είπε: «Ο Ομπράντοβιτς είναι ένας άνθρωπος, τον οποίο σέβομαι, αγαπώ και τον βλέπω. Είναι ταυτόχρονα ο μέντοράς μου και πολύ στενός φίλος μου. Όταν ήρθε στη Φενέρμπαχτσε, μιλήσαμε για το ενδεχόμενο να γίνω ο βοηθός, αλλά δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για εμένα, καθώς είχα συμβόλαιο με τους Σανς. Του είπα ''Θα πας και θα γίνει πρωταθλητής Ευρώπης χωρίς εμένα'', πήγε και το έκανε».

Σχετικά με την Φενέρμπαχτσε δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που δουλεύω με τους τρέχοντες παίκτες και τους νεαποκτηθέντες. Έχουμε ένα γκρουπ παικτών, οι οποίοι είναι υγιείς και πεινασμένοι για διακρίσεις. Είναι 12 παίκτες και όλοι ταιριάζουν πολύ καλά. Είναι πεινασμένοι να αγωνιστούν. Θα σεβόμαστε όλους τους ανταγωνιστές μας και θα κάνουμε το καλύτερο για να παίρνουμε τη νίκη σε κάθε ματς».