Παναθηναϊκός: Ενσωματώνονται Τζάκσον, Ογκουστ, ξεκινούν τα φιλικά!

Μετά το ρεπό της Κυριακής (23/8) οι παίκτες του Παναθηναϊκού επιστρέφουν στις προπονήσεις και μετρούν αντίστροφα για τα πρώτα φιλικά παιχνίδια.
Την Τετάρτη αναμένεται στην Ελλάδα ο Πιερ Τζάκσον, ενώ τις επόμενες μέρες θα βρεθεί στην Αθήνα και ο Ζακ Όγκουστ ο οποίος έχει πάρει άδεια για την γέννηση του παιδιού του.
Ο Γιώργος Βόβορας περιμένει τους δύο παίκτες στις προπονήσεις ώστε να ανεβάσει στροφές και να βάλει περισσότερα πράγματα στον τρόπο με τον οποίο θέλει να αγωνίζεται η ομάδα της νέα αγωνιστική σεζόν.
Το Σάββατο είναι προγραμματισμένο ένα φιλικό στο ΟΑΚΑ (σ.σ. ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί ο αντίπαλος) ενώ στη συνέχεια η ομάδα θα βρεθεί στα Ιωάννινα για άλλα δύο φιλικά ματς (τις πρώτες μέρες του νέου μήνα) πριν από το δυνατό τουρνουά στο Κάουνας.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.