Φοβερό βίντεο του Σκορδή για τον Σπανούλη που είναι «παράδειγμα θέλησης» (vid)

Φοβερό βίντεο του Σκορδή για τον Σπανούλη που είναι «παράδειγμα θέλησης» (vid)

Gazzetta team
Φοβερό βίντεο του Σκορδή για τον Σπανούλη που είναι «παράδειγμα θέλησης» (vid)
Ο Δημήτρης Σκορδής ο οποίος δουλεύει με πολλούς αθλητές προκειμένου να επανέλθουν και να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς του, ετοίμασε ένα βίντεο-ωδή για τον Βασίλη Σπανούλη και τη δύναμη της θέλησης που έδειξε στο διάστημα της αποθεραπείας του.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δούλεψε πολύ στο διάστημα που μεσολάβησε από την διακοπή και μετά και αυτό είναι κάτι που υπογράμμισε και ο Δημήτρης Σκορδής μέσα από αυτό το βίντεο.

Μάλιστα χαρακτήρισε τον Βασίλη Σπανούλη «παράδειγμα θέλησης» αλλά στάθηκε στην «αγάπη του για το μπάσκετ». Πιο χαρακτηριστική ατάκα στην ανάρτησή του; «Αυτό που έζησα με την αποκατάσταση του Βασίλη, ειλικρινά με ξεπέρασε...»

Δείτε το φοβερό βίντεο

Στα 42 χρόνια επαγγελματικής πορείας, έζησα αξέχαστες στιγμές,μεγάλες χαρές και μεγάλες στεναχώριες. Συνεργάστηκα και συνεργάζομαι με εξαιρετικούς επιστήμονες. Απέκτησα εμπειρίες, διδάχθηκα τρόπους Αποκατάστασης. Αυτό όμως που έζησα με την αποκατάσταση του Βασίλη, ειλικρινά με ξεπέρασε. Ο ίδιος ο τραυματισμός, ο χρόνος και οι συνθήκες που επικράτησαν μετά το χειρουργείο, με οδήγησαν σε πρωτόγνωρους δρόμους Αποκατάστασης! Από τη θέληση και την αγάπη για το Basket του Βασίλη πήρα δύναμη, ξαναγύρισα ακόμα και στα θρανία και ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΜΕ! Ο θεός Βασίλη να σου δώσει δύναμη να ολοκληρώσεις αυτό που Ονειρεύεσαι !

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SKORDIS Κεντρο Φυσικοθεραπειας (@dimitrios.skordis) στις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.