Νέντοβιτς: «Μου άρεσε που ο Βόβορας δεν ανέφερε τους τραυματισμούς μου»

Νέντοβιτς: «Μου άρεσε που ο Βόβορας δεν ανέφερε τους τραυματισμούς μου»

Γιώργος Κούβαρης
Νέντοβιτς: «Μου άρεσε που ο Βόβορας δεν ανέφερε τους τραυματισμούς μου»
Ο Νεμάνια Νέντοβις μίλησε για το τι τον κέρδισε στον Γιώργο Βόβορα κι εξέφρασε την επιθυμία να πρωταγωνιστήσει και στον Παναθηναϊκό, όπως και στη Μάλαγα.

Ο 29χρονος Σέρβος είπε αρχικά στην Media Day της ομάδας: «Είμαι πραγματικά χαρούμενος που ήρθα εδώ. Ήρθα την Τετάρτη και οι πρώτες μέρες ήταν εκπληκτικές. Μαθαίνω τους συμπαίκτες και την πόλη. Μέχρι στιγμής όλα καλά. Ανυπομονώ να είμαστε όλοι εδώ, να αρχίσουμε την προετοιμασία για τη νέα σεζόν με ακόμα καλύτερο τρόπο».

Για όσα του ζήτησε ο Γιώργος Βόβορας ενόψει της νέας σεζόν, δήλωσε: «Μιλήσαμε μια φορά στο τηλέφωνο, πριν υπογράψω, και δεν μου ανέφερε τους τραυματισμούς, κάτι που μου άρεσε. Μου ανέφερε τα κατορθώματά μου ως παίκτη και το γεγονός πως θα είμαι ένας από τους ηγέτες και πως θα μου δίνει αρκετές ευθύνες και ανυπομονώ γι αυτό. Όταν επέλεγα τον επόμενο σταθμό μου ήθελα να είμαι σε αυτή την κατάσταση. Είναι ένας νέος κόουτς και θα προσπαθήσω να τον βοηθήσω. Μίλησα με πολλούς παίκτες και μου είπαν ότι ξέρει πολύ μπάσκετ».

Για το αν είναι έτοιμος να πάρει τα μεγάλα σουτ, σχολίασε: «Το ελπίζω. Κοιτούσα όλα τα στοιχεία, πριν υπογράψω εδώ, και τα κριτήρια ήταν αυτά που ήθελα. Είναι μια νέα αρχή για το σύλλογο. Ανυπομονώ για αυτή τη νέα αρχή. Στη Μάλαγα ήμουν ένας από τους πρωταγωνιστές και αυτό θέλω να κάνω και εδώ. Μου αρέσει η ομάδα και όλοι οι παίκτες είναι "πεινασμένοι" να αποδείξουν πράγματα τη νέα σεζόν. θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσο περισσότερα παιχνίδια μπορούμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.