Χάινς: «Στον Ολυμπιακό ήμασταν σαν αδέρφια, για αυτό πετύχαμε» (vid)

Χάινς: «Στον Ολυμπιακό ήμασταν σαν αδέρφια, για αυτό πετύχαμε» (vid)
Ο Αμερικανός σέντερ της Αρμάνι Μιλάνο μίλησε κολακευτικά για την διετία που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό.

Ο Κάιλ Χάινς παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας.

Ο Αμερικανός εκτός για την Αρμάνι μίλησε και για τον ερχομό του στην Ευρώπη και φυσικά για τον ρόλο που έπαιξε η διετής παρουσίας του στον Ολυμπιακό, στην εξέλιξη της καριέρας του.

Ο Χάινς αναφερόμενος στον Ολυμπιακό είπε πως, «Αυτή η ομάδα ήταν ιδιαίτερη επειδή η χημεία δημιουργήθηκε εντός και εκτός παρκέ. Οι παίκτες που ήταν εκεί, ο Σπανούλης, ο Άντιτς, ο Πρίντεζης, ο Ντόρσεϊ, ο Σλούκας. Όλοι έχουμε σπουδαίες αναμνήσεις απ' όσα πετύχαμε αλλά η χημεία έκανε τη διαφορά, ήμασταν σαν αδέρφια. Είμαι πεπεισμένος ότι αυτός ήταν ο λόγος που πετύχαμε τόσα πολλά. Εμπιστευτήκαμε ο ένας τον άλλο και όλοι θέλαμε ο ένας το καλό του άλλου. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό στοιχείο».

Ο Αμερικανός σέντερ έχει κατακτήσει 4 φορές την Euroleague κάτι που δεν έχουν κάνει πολλοί παίκτες. Ο Χάινς σε σχετική ερώτηση απάντησε ότι, «Είναι τεράστια τιμή, ένα σπουδαίο επίτευγμα, συνειδητοποιώ πως είμαι στην κορυφή μιας λίστας με σπουδαίους Αμερικανούς παίκτες που έχουν παίξει στην Euroleague και έχουν χτίσει μεγάλη καριέρα εδώ. Είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα, μια τιμή αλλά ελπίζω ότι μπορώ να κερδίσω ακόμα μία ή δύο Euroleague πριν τελειώσει η καριέρα μου».