Κλάιμπερν: «Ο Μιλουτίνοφ είναι τεράστιος, θα μας βοηθήσει σε επίθεση κι άμυνα» (vid)

Κλάιμπερν: «Ο Μιλουτίνοφ είναι τεράστιος, θα μας βοηθήσει σε επίθεση κι άμυνα» (vid)
Ο Αμερικανός φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε για την αποθεραπεία του, τον τραυματισμό του και τις μεταγραφές της ομάδας του.

Ο Ουίλ Κλάιμπερν τραυματίστηκε σοβαρά πέρυσι, ωστόσο μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στο παρκέ και στην δράση.

Ο Αμερικανός φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας εξέφρασε τις σκέψεις του στην κάμερα της Euroleague και μίλησε για το δύσκολο διάστημα που πέρασε.

Ο Κλάιμπερν σχετικά με την τωρινή του κατάσταση ανέφερε πως, «έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που έπαιζα κι έτσι είμαι έτοιμος να γυρίσω στην Ευρώπη από τον Ιούνιο. Είμαι ενθουσιασμένος για την επόμενη σεζόν. Πέρασα δύσκολα ειδικά πνευματικά διότι ήταν δύσκολος τραυματισμός. Ακολούθησα πιστά το πρόγραμμα αποθεραπείας, επαναλάμβανα τις ίδιες ασκήσεις για 2-3 μήνες. Ήταν μία πνευματική μάχη για μένα».

Ο Κλάιμπερν μίλησε και για την απόκτηση του Νίκολα Μιλουτίνοφ, του πρώην σέντερ του Ολυμπιακού, «Είναι πολύ καλός και μεγάλος σωματικά. Είναι διαφορετικός από τον Χάινς. Ο Μιλουτίνοφ θα μας βοηθήσει γιατί είναι τεράστιος και θα προσφέρει σε άμυνα κι επίθεση»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.