Κώστας Σλούκας: Έτσι «κύλησε» η ημέρα ανακοίνωσης!

Κώστας Σλούκας: Έτσι «κύλησε» η ημέρα ανακοίνωσης!

Αντωνία Σπανού
Κώστας Σλούκας: Έτσι «κύλησε» η ημέρα ανακοίνωσης!
Ο Κώστας Σλούκας επέστρεψε στον Ολυμπιακό και η χθεσινή (24/7) ήταν ξεχωριστή για τους φίλους της ομάδας.

Ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά «μπαμ» του καλοκαιριού έγινε από τον Ολυμπιακό. Ο Κώστας Σλούκας, μετά από 5 χρόνια στην Τουρκία, επιστρέφει στην ομάδα που ανδρώθηκε και για να γίνει αυτό χρειάστηκε ιδιαίτερη υπομονή. Άλλωστε αυτή την μικρή λεπτομέρεια παρατήρησε και ο Γιώργος Μπόγρης, που σχολίασε πως μόνο 5 ήταν οι μήνες αναμονής για την συγκεκριμένη επιστροφή.

Ήταν γνωστό από την αρχή του καλοκαιριού ότι ο Έλληνας γκαρντ θα είναι ο παίκτης που θα προσπαθήσουν να φέρουν πίσω οι «ερυθρόλευκοι» και οι συζητήσεις πήραν χρόνο, αφού υπήρχε και η Φενέρμπαχτσε, από την οποία έπρεπε να αποδεσμευτεί ο παίκτης. Αυτό έγινε την Πέμπτη το βράδυ, ο Σλούκας έστειλε και εκείνος το δικό του μήνυμα στην ομάδα με την φανέλα της οποίας πέρασε τα τελευταία 5 χρόνια και κάπως έτσι ξημέρωσε η Παρασκευή (24//7).

Η μεγάλη ημέρα για τον Ολυμπιακό ξημέρωσε και το πρώτο πράγμα που έγινε και γέμισε ενθουσιασμό άπαντες ήταν η διαρροή της φωτογραφίας, στην οποίο ο Σλούκας υπογράφει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό. Αυτό έφτανε γα να γεμίσουν τα social media και τελικά άπαντες να περιμένουν με ανυπομονησία για την επίσημη ανακοίνωση.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλησε να διασκεδάσει τους οπαδούς της και ξεκίνησε να στέλνει τα δικά της μηνύματα μέσω twitter. Τα tweets άρχισαν να δημοσιεύονται και το καθένα είχε και ένα ξεχωριστό μήνυμα. Αρχικά η ΚΑΕ χαιρέτησε τον μπασκετικό κόσμο και έπειτα έβαλε μια κλεψύδρα, η οποία μετρούσε αντίστροφα για μια ανακοίνωση που όλοι περίμεναν εδώ και χρόνια. Τα... παιχνίδια μέσω social media συνεχίστηκαν και στις 18:30 έγινε η ανακοίνωση που ανεβάζει επίπεδο τους «ερυθρόλευκους».

ΜΠΟΥΜ...!!! Ο Κώστας Σλούκας @kos_slou16 επέστρεψε στην οικογένεια του Ολυμπιακού @olympiacosbc! Σεζόν 2015/16: Ο Έλληνας γκαρντ αποχαιρετά τους Περαιώτες και ανοίγει το κεφάλαιο της Φενέρμπαχτσε Σεζόν 2020/21: Η μεγάλη επιστροφή Ο 30χρονος άσος επέστρεψε στον σύλλογο από τον οποίο ξεκίνησε την καριέρα του, έκανε φίλους, σήκωσε κούπες και λατρεύτηκε από τον κόσμο για να τελειώσει ο,τι άρχισε! #olympiacos #olympiacocbc #kostassloukas #sloukas #comeback #euroleague #transfer #thereturn

A post shared by Gazzetta.gr (@gazzetta.gr) on

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Κώστα Σλούκα. Ο Έλληνας γκαρντ συναντήθηκε με τους προέδρους της ομάδας κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και έδωσαν τα χέρια για να επιστρέψει στο λιμάνι και να φορέσει ξανά τη φανέλα με τον έφηβο με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση της Ευρωλίγκας το 2012 και το 2013. Ο 30άχρονος πλέι μέικερ θα είναι «ερυθρόλευκος» για τα επόμενα τρία χρόνια».

Η μεγάλη επιστροφή ήταν γεγονός. Ο Κώστας Σλούκας, που ξεκίνησε την καριέρα του στον Ολυμπιακό 12 χρόνια πριν, φοράει και πάλι τα «ερυθρόλευκα» και επιστρέφει «σπίτι» του για να ηγηθεί μιας νέας ημέρα για τον Ολυμπιακό. Ο κόσμος ενθουσιάστηκε, η μπασκετική Ευρώπη γύρισε το κεφάλι της και φαίνεται πως στον Ολυμπιακό μεγαλώνουν ξανά οι προσδοκίες για την πορεία της ομάδας την επόμενη σεζόν.

Η συγκίνηση και η χαρά είναι σίγουρα μεγάλες, ένας κορυφαίος γκαρντ της Ευρώπης έρχεται να αγωνιστεί ξανά στην Ελλάδα, απορρίπτοντας άλλες ευρωπαϊκές ομάδες και στον Ολυμπιακό διαμορφώνεται μια κατάσταση που όλοι... γουστάρουν. Ο Σλούκας ήδη άλλαξε τα social media του και έστειλε μήνυμα... εκεί που έπρεπε. Πρώτο ποστ με Σπανούλη, Πρίντεζη και Παπανικολάου, οι οποίοι τον περίμεναν πως και πως για να μαζευτεί πάλι εκείνη η παρέα που είχε καταφέρει να γράψει ιστορία. Ο Έλληνας παίκτης είναι πλέον ο απόλυτος ηγέτης του Ολυμπιακού, ο βασικός γκαρντ της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα και εκείνος που θα οδηγήσει την ομάδα του. Δίπλα του όλοι εκείνοι οι παίκτες που τον ξέρουν και τον αγαπάνε, μια ομάδα που τον... μεγάλωσε και ένας κόσμος ενθουσιασμένος που βλέπει ένα δικό του παιδί που αγάπησε πολύ να επιστρέφει.

Ο Ολυμπιακός πέρασε αρκετά τα τελευταία χρόνια, άλλα αποδείχτηκε ότι είναι δυνατός και έτοιμος να πρωταγωνιστήσει.