Λαπροβίτολα: «Για την ώρα είμαι παίκτης της Ρεάλ, αλλά δεν παίζω και πολύ...»

Gazzetta team
Λαπροβίτολα: «Για την ώρα είμαι παίκτης της Ρεάλ, αλλά δεν παίζω και πολύ...»
Ο Νικολάς Λαπροβίτολα έδωσε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής και μίλησε για την Ρεάλ Μαδρίτης και τον Παναθηναϊκό.

Ο 30χρονος γκαρντ μίλησε στο «Club 94.7 FM» της πατρίδας του και φυσικά το ενδιαφέρον μονοπώλησε τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για εκείνον, τους Μαδριλένους και το «τριφύλλι».

Ο ίδιος είπε σχετικά: «Προς το παρόν είμαι παίκτης της Ρεάλ. Υπάρχουν πολλές φήμες. Αυτό μπορώ να πω τώρα. Η καριέρα μου είναι βασισμένη σε πολλές αλλαγές. Η ζωή ενός παίκτη δεν είναι τόσο εύκολη, κυκλοφορούν πολλές φήμες».

Έπειτα, πρόσθεσε πως «Στην καριέρα μου έχω πάρει πολλά ρίσκα, μερικές φορές παίζω safe, υπογράφω συμβόλαια για χρήματα. Οπότε, ό,τι προκύπτει για μένα είναι καλό», ενώ παραδέχθηκε ότι «Είμαι σε ένα φανταστικό σύλλογο, αλλά δεν παίζω πολύ. Αυτή είναι η πραγματικότητα, οπότε θα δούμε τι θα γίνει μετά».

Το ραντεβού που θα ξεκαθαρίσει τα πάντα

Την Τρίτη (21/07) θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα το ραντεβού μεταξύ Λαπροβίτολα και Ρεάλ, προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον του παίκτη στην ομάδα.

Οι ενδείξεις κάνουν λόγο για κοινή επιθυμία διαζυγίου καθώς και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να αποχωρήσει, ώστε να πάει σε μια ομάδα που να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στις συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό έχει πάρει τις εγγυήσεις ότι θα είναι εκείνος που θα έχει τον ρόλο του βασικού πλέι μέικερ ως αντι-Καλάθης.

Στον Παναθηναϊκό έχουν κάνει focus στον Λαπροβίτολα και θα περιμένουν τις εξελίξεις στο θέμα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι παράλληλα δεν δουλεύουν και άλλες περιπτώσεις για να είναι απολύτως έτοιμοι. Πάντως, πρώτη και βασική προτεραιότητα είναι ο Αργεντινός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.