Ιτούδης: «Κάθε χρόνο μαθαίνω και κάτι από παίκτες και συναδέλφους» (vid)

Ιτούδης: «Κάθε χρόνο μαθαίνω και κάτι από παίκτες και συναδέλφους» (vid)

Ιτούδης: «Κάθε χρόνο μαθαίνω και κάτι από παίκτες και συναδέλφους» (vid)
Ο Έλληνας τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε στο κανάλι της Euroleague.

Ο Δημήτρης Ιτούδης στο περιθώριο της συνάντησης των προπονητών με τους διαιτητές μίλησε για την πανδημία του κορονοϊού και τον τρόπο με τον οποίον χειρίστηκε το θέμα η διοργάνωση.

Ο Έλληνας προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανέφερε πως, «Είναι μία αλυσίδα. Πιστεύω πως είμαστε όλοι μέρος μίας αλυσίδας στην Euroleague. Ακούγαμε πράγματα, είχαμε ανοικτά τα αυτιά μας και μαθαίναμε, προσπαθούσαμε να επικοινωνούμε περισσότερο. Η Euroleague είναι μακράν η πιο ανταγωνιστική διοργάνωση. Προπονητές και παίκτες προσπαθούσαμε να βάζουμε υψηλά όρια ανεξαρτήτως αν μιλάμε για ομάδα που στόχευε στα playoffs ή όχι.

Πάντα καλώ τους φιλάθλους να μας δίνουν ενέργεια. Οι παίκτες είναι οι πρωταγωνιστές, αλλά για τον κόσμο παίζουν. Ο κόσμος είναι αυτός που αποτελεί την κινητήρια δύναμη σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Εκπροσωπούμε όλοι την Euroleague και όλοι θέλουμε να βελτιωθούμε. Προσωπικά μαθαίνω κάθε χρόνο από συναδέλφους και παίκτες.

Υπάρχουν αντίθετες καταστάσεις μέσα στην ίδια την Λίγκα αλλά είναι λογικό αφού υπάρχουν ομάδες από πολλές και διαφορετικές χώρες οι οποίες βίωσαν και ανταποκρίθηκαν στην πανδημία με διαφορετικό τρόπο. Κάποιες ταλαιπωρήθηκαν περισσότερο, άλλε λιγότερο. Το μπάσκετ ταλαιπωρήθηκε σίγουρα».