Σφαιρόπουλος: «Ψάχνουμε νέους τρόπους συνεργασίας για να γίνει ακόμα καλύτερη η λίγκα» (vid)

Σφαιρόπουλος: «Ψάχνουμε νέους τρόπους συνεργασίας για να γίνει ακόμα καλύτερη η λίγκα» (vid)

Gazzetta team
Σφαιρόπουλος: «Ψάχνουμε νέους τρόπους συνεργασίας για να γίνει ακόμα καλύτερη η λίγκα» (vid)
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος συζήτησε μέσω τηλεδιάσκεψης με τον Πρόεδρο και Εκτελεστικό Διευθυντή της EuroLeague Basketball, Τζόρντι Μπερτομέου και άλλο μέλη της Ένωσης Προπονητών και στάθηκε στους νέους τρόπους συνεργασίας για να γίνει ακόμα καλύτερη η λίγκα.

Η Euroleague ανακοίνωσε την οριστική διακοπή της σεζόν 2019-20 στις 25/5 και πλέον όλοι οι εμπλεκόμενοι ψάχνουν τους τρόπους για να παρουσιάσουν ένα ακόμα καλύτερο προϊον στο μέλλον.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου συζήτησε με μέλη της Ένωσης Προπονητών της διοργάνωσης, όπως οι Έτορε Μεσίνα, Δημήτρης Ιτούδης, Πάμπλο Λάσο, Γιώργος Μπαρτζώκας, Τσάβι Πασκουάλ, Γιάννη Σφαιρόπουλος και Εργκίν Αταμάν.

Από την πλευρά του Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως όλοι μαζί ψάχνουν τρόπους για να κάνουν τη λίγκα καλύτερη.

«Οι προπονητές δεν είναι σαν τους παίκτες, είναι υπέυθυνοι για πράγματα όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός παρκέ. Δουλεύουν και εκτός των τeσσάρων γραμμών, σχεδιάζουν την στρατηγική της ομάδας. Είναι πιο περίπλοκο και αυτή τη στιγμή ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την Euroleague. Ψάχνουμε νέους τρόπους συνεργασίας για να κάνουμε τη λίγκα καλύτερη. Έχουμε πλάνο για να σχεδιάσουμε το μέλλον. Ψάχνουμε λύσεις για να προτείνουμε στους fans μερικά πράγματα, ακόμα και στα computers, στα social media. Θέλουμε οι fans μαζί με τις ομάδες της διοργάνωσης να απολαμβάνουν το παιχνίδι». ανέφερε.

Ο Έτορε Μεσίνα είπε: «Οι παίκτες με κίνητρο είναι μια κινητήριος δύναμη για τη Euroleague. Aυτοί οι παίκτες είναι μεγάλοι σταρ και οι προπονητές πρέπει να βεβαιώσουμε πως θα επιστρέψουν με ασφάλεια. Πρέπει να συνεχίσουμε να στέλνουμε τα μηνύματα για τα παιχνίδια με περιορισμένη χωριτικότητα ή χωρίς φιλάθλους. Το προϊόν θα πρέπει να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο με τους καλύτερους τρόπους. Πρέπει να κάνουμε τους φιλάθλους να νιώσουν πως είναι μέρος όλου αυτού.