«Ο Γιασικεβίτσιους πιο κοντά από ποτέ στην Μπαρτσελόνα» (pic)

«Ο Γιασικεβίτσιους πιο κοντά από ποτέ στην Μπαρτσελόνα» (pic)

Gazzetta team
«Ο Γιασικεβίτσιους πιο κοντά από ποτέ στην Μπαρτσελόνα» (pic)
«Φουντώνουν» τα σενάρια σε Ισπανία και Τουρκία που θέλουν τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να πλησιάζει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα!

Λίγο μετά το «διαζύγιο» των «μπλαουγκράνα» με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς, ο Λιθουανός προπονητής αποτέλεσε τον νούμερο «1» στόχο για να καθίσει στην άκρη του πάγκου!

Τόσο ο Τούρκος δημοσιογράφος Ουγκούρ Οζάν Σουλάκ, όσο και η «Mundodeportivo» ανέφεραν ότι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει πλησιάσει ήδη στην Μπαρτσελόνα και εκτός από παίκτης να γίνει και προπονητής της ισπανικής ομάδας.

Συγκεκριμένα ο Σουλάκ υπογράμμισε ότι υπάρχει «καταρχήν συμφωνία» του Σάρας με την Μπαρτσελόνα, παρά το γεγονός ότι η οικονομική προσφορά της Φενέρμπαχτσε ήταν πολύ καλύτερη από αυτή των «μπλαουγκράνα».

Αντίστοιχα, ο Ιγνάθιο Χιγκέτ της «Mundodeportivo» εξήγησε ότι ο Γιασικεβίτσιους είναι «πιο κοντά από ποτέ στην Μπαρτσελόνα» και αυτό διότι τόσο καιρό δεν έλεγε το «ναι» στη Φενέρ επειδή περίμενε το τέλος της σεζόν για να έβλεπε αν θα υπήρχε διαθέσιμη η θέση στους Καταλανούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.