Πρόεδρος Παρτίζαν: «Κάνουμε μεγάλες προσπάθειες να κρατήσουμε τον Τρινκιέρι»

Ο Οστόγια Μιχαΐλοβιτς μίλησε για την «εξαιρετική» πρόταση που έκανε στον Αντρέα Τρινκιέρι και στάθηκε και την αποχώρηση του Κόρι Ουόλντεν.

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν για τον Αντρέα Τρινκιέρι

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν έκανε δηλώσεις στην «Mozzart Sport» και είπε, αναφερόμενος στον Τρινκιέρι, που είναι στην ομάδα από το 2018:

«Έχουμε ορίσει τη στρατηγική μας και το μπάτζετ μας για τους παίκτες. Κάνουμε ακόμα μεγάλες προσπάθειες να κρατήσουμε τον Αντρέα Τρινκιέρι στη θέση του προπονητή.

Δυστυχώς, η Παρτίζαν δεν είναι οικονομικά γενναιόδωρη, σε σχέση με άλλους συλλόγους που έχουν απεριόριστο μπάτζετ, και ακόμα και εν μέσω της πανδημίας που έχει πλήξει τον κόσμο και την οικονομία, έχουν κεφάλαια για να για πληρώνουν τα buyouts για να παίρνουν παίκτες».

Έπειτα, διευκρίνισε πως: «Πιστεύω πως θα το λύσουμε γρήγορα, επειδή πρέπει να δουλέψουμε, για να φέρουμε ενισχύσεις και προϋπόθεση για αυτό είναι πρώτα να λύσουμε το θέμα της συνεργασίας μας με τον προπονητή. Κάναμε μια δυνατή πρόταση, και δεδομένου των τρεχουσών συνθηκών στην αγορά θα μπορούσα να πω μια εξαιρετική πρόταση - και τώρα ο προπονητής πρέπει να απαντήσει».

Για την αποχώρηση του Κόρι Ουόλντεν, ο οποίος είναι πλέον παίκτης του Ερυθρού Αστέρα, σχολίασε: «Η αποχώρηση του Ουόλντεν ήταν αναμενόμενη. Η ομάδα τού έκανε μια πρόταση που δεν ταίριαζε με τις προσδοκίες του. Ο άλλος σύλλογος τού έδωσε τα διπλά, με πληρωμένο buyout και νέο συμβόλαιο. Έτσι ο παίκτης έφυγε».