Λούτσιτς: «Πήραμε τον λάθος δρόμο και δεν γυρίσαμε ποτέ»

Λούτσιτς: «Πήραμε τον λάθος δρόμο και δεν γυρίσαμε ποτέ»

Λούτσιτς: «Πήραμε τον λάθος δρόμο και δεν γυρίσαμε ποτέ»
Ο φόργουορντ της Μπάγερν Μονάχου έκανε τον απολογισμό της φετινής σεζόν στην Euroleague.

Η Μπάγερν Μονάχου σε αντίθεση με την περσινή σεζόν, φέτος δεν είχε καλό αγωνιστικό πρόσωπο στην Euroleague.

Ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς εξήγησε τους λόγους χωρίς να ψάξει δικαιολογίες... «Η προηγούμενη σεζόν ήταν καλή. Παραλίγο να μπούμε στα playoffs της Euroleague, ήμασταν κυρίαρχοι στη Γερμανία, δεν χάσαμε στα playoffs και υπερασπιστήκαμε τον τίτλο. Όλα αυτά βοήθησαν στο να μεγαλώσουν οι απαιτήσεις για τη φετινή χρονιά. Όμως, τα πράγματα δεν πήγαν καλά στην Euroleague.

Σε κάποια φάση μέσα στο 2019 όλα έδειχναν υπό έλεγχο. Ωστόσο, εκείνη η ήττα από τη Ζαλγκίρις, που είχε 0-9, μας έβγαλε τελείως εκτός. Πήραμε το λάθος δρόμο και δεν γυρίσαμε ποτέ. Έγιναν πάρα πολλά πράγματα.

Αρχικά, αρκετοί από εμάς είχαμε παίξει και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας και μετά πήγαμε απευθείας στις ομάδες μας. Η ομάδα είχε ταξίδια για τους χορηγούς της στις ΗΠΑ και την Ουρουγουάη. Κάναμε μόλις δύο – τρεις προπονήσεις πριν αρχίσει η σεζόν. Οι ενισχύσεις έφτασαν πιο αργά, είχαμε προβλήματα στη θέση του πλέι μέικερ και μετά ήρθαν και οι τραυματισμοί. Με όλα αυτά είναι δύσκολο να μείνεις ανταγωνιστικός. Ο ρυθμός σήμερα είναι δύσκολος με τρία παιχνίδια την εβδομάδα, ταξίδια και λίγο χρόνο για προπόνηση. Δεν θέλω να ψάχνω για δικαιολογίες, όμως υπάρχουν κάποιοι βασικοί λόγοι που εξηγούν γιατί δεν τα πήγαμε καλύτερα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.