«Δυο θέσεις στην EuroLeague για την πρώην Γιουγκοσλαβία»!

«Δυο θέσεις στην EuroLeague για την πρώην Γιουγκοσλαβία»!

Gazzetta team
«Δυο θέσεις στην EuroLeague για την πρώην Γιουγκοσλαβία»!
Ο αθλητικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Φίλιπ Σούντουρλιτς εξήγησε πως η Αδριατική Λίγκα πρέπει να βγάζει δυο ομάδες στην EuroLeague.

Η Αδριατική Λίγκα, η διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν ομάδες από τη Σερβία, την Κροατία, τη Σλοβενία, τη Βοσνία, το Μαυροβούνιο και τη Βόρεια Μακεδονία εξασφαλίζει κάθε χρόνο μια θέση στην EuroLeague για τον πρωταθλητή.

Σύμφωνα, πάντως με τον ιθύνοντα νου των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου, οι ομάδες της πρώην Γιουγκοσλαβίας πρέπει να μείνουν ενωμένες αξιώνοντας δυο θέσεις στην EuroLeague και τέσσερις στο EuroCup.

«Η πρώην Γιουγκοσλαβία είναι ίσως η πιο ταλαντούχα μπασκετική περιοχή, όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά στον κόσμο! Είναι αναγκαίο για τις ομάδες μας να μείνουν ενωμένες στον κοινό στόχο, διεκδικώντας δυο θέσεις στην EuroLeague και τέσσερις στο EuroCup με την επίτευξη συμφωνίας για πολλά χρόνια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.