H επιστροφή της ΤΣΣΚΑ στον θρόνο της EuroLeague! (vid)

Gazzetta team
H επιστροφή της ΤΣΣΚΑ στον θρόνο της EuroLeague! (vid)
Πριν από ακριβώς έναν χρόνο η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατακτούσε για 8η φορά στην ιστορία της το τρόπαιο της EuroLeague στην «Fernando Buesa Arena» της Βιτόρια.

Στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη αντιμετώπιζε την Αναντολού Εφές η οποία με τη σειρά της είχε αφήσει εκτός τη Φενέρμπαχτσε στον έναν ημιτελικό του Final 4.

Ο Ουίλ Κλάιμπερν με 20 πόντους ήταν εκείνος που είχε αναδειχθεί και πολυτιμότερος παίκτης της τελικής φάσης της EuroLeague οδηγώντας την ΤΣΣΚΑ στη νίκη με 91-83.

Εξαιρετική ήταν και η παρουσία του Κόρι Χίγκινς ο οποίος είχε προσθέσει άλλους 20 πόντους από την πλευρά του, σε ένα ματς όπου η ομάδα της Μόσχας είχε ευστοχήσει 14 φορές έξω από γραμμή των 6.75 μέτρων.

Για την Εφές ο Σέιν Λάρκιν είχε πετύχει 29 πόντους αλλά όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων δεν... ήταν αρκετοί για να ολοκληρωθεί το θαύμα της Εφές εκείνη τη χρονιά.

Δείτε το flashback που έκανε η EuroLeague σ' εκείνο το παιχνίδι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.