Η bwin «μάχη» Βεζένκοφ-Νικολάϊδη στο ΝΒΑ2Κ20! (vid)

Η bwin «μάχη» Βεζένκοφ-Νικολάϊδη στο ΝΒΑ2Κ20! (vid)

Η bwin «μάχη» Βεζένκοφ-Νικολάϊδη στο ΝΒΑ2Κ20! (vid)
Η μεγάλη bwin «μάχη» ανάμεσα στον Σάσα Βεζένκοφ και τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη είναι εδώ! Δείτε τους να... μονομαχούν στο NBA2k20, επιλέγοντας τους Λος Άντζελες Λέικερς και Μιλγουόκι Μπακε αντίστοιχα και προβλέψτε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής!

Ζήσε ξανά τη δράση με τη bwin! 21+ ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ

Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει την ξεχωριστή αναμέτρηση που οργάνωσε η bwin, ο μεγάλος χορηγός της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο NBA2K. Μεγάλοι πρωταγωνιστές ο Σάσα Βεζένκοφ και ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης που ξέφυγαν για λίγο από την καραντίνα τους και για τις ανάγκες του παιχνιδιού, μπήκαν στα παπούτσια του Άντονι Ντέϊβις και του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο πρώτος πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα της καραντίνας στο Μπότεβγκραντ της Βουλγαρίας, απ' όπου κατάγεται η μητέρα του. Ο δεύτερος και «βενιαμίν» της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού, δεν στάθηκε δυνατόν να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Θεσσαλονίκη και πέρασε την πρωτόγνωρη αυτή περίοδο μαζί με τους γονείς του στην Γλυφάδα.

Και οι δύο τους είχαν την ευκαιρία να περάσουν περισσότερο χρόνο - απ' ό,τι συνήθως - με τους δικούς τους ανθρώπους, να κάνουν την δική τους ενδοσκόπηση και να προετοιμαστούν για ένα restart, που αμφότεροι συμφώνησαν ότι θα κάνει τον κόσμο καλύτερο και πιο ανθρώπινο σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.

Ο λόγος για τον Σάσα Βεζένκοφ και τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, που χάρη στην πρωτοβουλία της bwin, του μεγάλου χορηγού της ΚΑΕ Ολυμπιακός, συναντήθηκαν διαδικτυακά και «διασταύρωσαν τα ξίφη τους σε ένα ξεχωριστό αγώνα μπάσκετ στο Playstation (NBA2K20).

O 24χρονος Βούλγαρος διεθνής forward διάλεξε τους Λος Άντζελες Λέϊκερς και ο 17χρονος Θεσσαλονικιός διεθνής point-guard, τους Μιλγουόκι Μπακς. Η μάχη ήταν σκληρή και μπορείτε να τη δείτε, όπως και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, στο video που επιμελήθηκε ο Βασίλης Τσίγκας.